Kemény Kevin húzta a szekerünket (értékeléssel)


A szövetségi kapitány bízik az előrelépésben

Szlovákiát megelőzve a hetedik helyen zárta a nyitókört a mezőny egyik legfiatalabb együttese, a magyar junior válogatott, a Lengyelországban zajló EGA Fiú Csapatbajnokságon (Divízió II.). Ma a Pannónia Junior Akadémia játékosa, Kemény Kevin varázsolt, a többieknek sajnos nem sikerült hozniuk a bravúrt.

Már előzetesen is tudni lehetett, hogy nem lesz könnyű dolgunk, ugyanis az életkor és hcp alapján is hátrányból indultunk, de mint tudjuk, a golfban bármi megtörténhet.


Erre a legjobb példa Kemény Kevin teljesítménye, aki 74 ütésből hozta a par 72-es Toya Golf & Country Club pályáját.

Összességében elmondható, hogy a csapat többi játékosánál is voltak felvillanások, de nem tudták hozni Kevin kiegyensúlyozott játékát, így a kiemelkedő eredmény is elmaradt.


A szövetségi kapitány, Hahn Roland szerint sajnos az időjárással sem volt szerencséjük fiainknak, ugyanis többeknek nehezebb körülmények között kellett játszaniuk. A feltámadó szél és a leszakadó eső láthatóan megzavarta a játékosokat. Bízik benne, holnap sikerül csapatként fejlődést elérni! Nem tartja elképzelhetetlennek, hogy egy +5-ös átlag score-t hozva megkaparinthatjuk az 5. helyet.

A magyar csapat egyéni eredményei:

T8. Kemény Kevin 74 (0,+2)
T30. Závaczki Bálint 80 (+4, +4)
T33. ifj. Sárközi Richárd 81 (+7, +2)
T35. Benke Ákos 83 (+8, +3)
T37. Somogyi Bence 84 (+5, +7)
T44. Fülöp Gergő 86 (+6, +8)

NEMZETI TABELLA



A második stroke play fordulót ifj. Sárközi Richárd 8:20, Kemény Kevin 8:40, Závaczki Bálint 9:10, Beke Ákos 9:40, Somogyi Bence 10.00 és Fülöp Gergő 10:30 órakor kezdi.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés