Koller György nyerte a Herend Kupát -1-gyel! (Frissítve!)


(Főkép: Tátrai Béla)

Nagyszerű eredmények, a mezőny fele hcp-t javított

Újabb nívós, a golfozók nagy részét megmozgató rendezvényt tartottak szombaton Zircen, a Herend Kupát. A különleges verseny névadó szponzora most is kitett magáért, hiszen gyönyörű porcelán trófeákat ajánlottak fel díjakként a legjobbaknak. A bruttó győztes Koller György lett -1-gyel, szorosan a nyomában Sárközi Ricsi 0-val, míg harmadikként Földházi-Nagy Zsófia zárt +6-os score-ral.


„A minőségi szórakozás garantált volt, ugyanis a játékosok, a Herendi Porcelánmanufaktúra és a Forest Hills neve garantálták a sikert. A versenyen nagyszerű hangulat uralkodott és a magas részvétel ellenére sem volt fennakadás, minden flottul zajlott. Emellett a résztvevők visszajelzései alapján a pálya is nagyon jó minőségű volt ebben a kánikulai melegben, amely a greenkeeperek munkáját dicséri.

Ennek is volt köszönhető, hogy majd a mezőny fele hcp-t javított. Nem beszélve Koller Gyuri -1-es score-járól, amivel a legnagyobb Herendi díjat is magasba emelhette. Nyomában Sárközi Ricsivel, aki even par-t játszott – kezdte értékelését Bozó Ádám, a klub head pro-ja.

A szokásokhoz híven a bruttó első mellett nettóban is díjazták a legjobbakat. Mindenkinek nagyon gratulálunk! Külön tapsot érdemel Furda Roland, aki nagyszerű teljesítményt nyújtott és bár a nettóban nem díjazhattuk a magas pontszáma miatt, de különdíjban részesült.

Külön kiemelendő, hogy a verseny ismét várólistás volt! Ezért érdemes minél előbb jelentkezni a következő eseményekre. A következő hcp minősítő versenyünk az augusztus 3-i Emirates Kupa, érdemes már most nevezni!”


Bruttó I.: Koller György (71 ütés)

Nettó Férfi I-II-III.: Dákó Szabolcs, dr. Szabó Tamás, Csizmadia Ákos

Nettó Női: Marian Linda, Pogány Éva, Kocsis Réka

Nettó Senior: Berkes Zoltán, Horváth Béla, Kormány Balázs

Nettó Junior I-II-III.: Földházi-Nagy Zsófia, ifj. Sárközi Richárd, Lengyel Letícia Anna




banner ugynoksegi v2 260px

Keresés