Elsöprő teljesítmény




Böndicz Gergő nyilatkozat

Taroltak a Pannónia Junior Akadémia versenyzői a Magyar Amatőr Bajnokságon. Böndicz Gergő, az akadémia vezetője természetesen nagyon büszke a csapatára, annak pedig különösen örül, hogy láthatóan kezd felnőni egy olyan generáció, akik közül ott lehet a következő Vadkerti Adél, vagy Rózsa Dávid.




HG Minek köszönhető ez a lehengerlő siker?

BG
Azt gondolom, hogy mindenki a tudása legjavát próbálta nyújtani.  Benke Ákos extra módon, de Nagy Ármin és Károly Ádám is a jelenlegi handikepjéhez képest kiemelkedőt nyújtott. Annak ellenére, hogy nem mindenki fért fel a dobogóra a bruttót és nettót tekintve, az mindenképpen látszik, hogy a feltörekvő generáció már ott van bajnokaink nyomában. Ha nem is a következő szezonban, de a közeli jövőben ezek az akadémisták a magyar golf meghatározó játékosaivá léphetnek elő és példaképei lehetnek a fiatalabb játékosoknak.

HG Mi a véleményed az összesített score-okról. Összességében elég magasak voltak a Magyar Bajnoksághoz képest?

BG
Nem érdemes a mihez képest viszonyítani, mert a Kisoroszi ranglista versenyeket is magasnak mondható score-ok jellemezték. Úgy gondolom a magas score-ok nem a játékosok gyengeségének, hibájának tudható be, hanem hogy egy kimondottan nehéz, kihívásokkal teli pálya várta a játékosokat, hőségben. Ráadásul a bajnokság előtti időszakban a sok esőnek és a forróságnak köszönhetően iszonyatosan berobbant a növényzet. Nem a megszokott szögek és takarások alakultak ki a pálya bizonyos részein, annak ellenére, hogy Nagy István és Jakobi Andris is mindent megtettek a játszhatóság maximalizálásra. Ehhez jöttek a kicsi greenek és a nehéz pin pozíciók, amely nagyon pontos játékot követelt meg a résztvevőktől.

Gratulálok az akadémistáknak, akik remélem a Magyar Junior Nyílt bajnokságon is hasonló sikereket érhetnek el!




A Pannónia Junior Akadémia dobogósai

Női kategória


1. hely Vadkerti Adél
2. hely Kiss Polett Karolina
3. hely Czernecki Laura Panna

Férfi kategória

1. hely Rózsa Dávid
2. hely Benke Ákos

Nettó kategória:

3. hely Nagy Ármin


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés