Csicsinek továbbra sem megy igazánVáltozás Csicsi versenynaptárában


Profi golfozónknak, Lajtai-Rózsa Csillának ismét a második forduló jelentette a végállomást a Symetra Tour aktuális tornáján. Ez volt sorozatban a negyedik alkalom, amikor Csicsi nem élte túl a felezést.

Bajnoknőnknél valami nagyon elveszett a 2019-es szezon alatt. Hiszen biztosan sokan emlékeznek arra, amikor még márciusban Rózsa Csicsi frenetikus játékkal (-8) kvalifikálta magát élete első LPGA tornájára, borsot törve többek között a Woods család orra alá, hiszen éppen Tiger Woods unokahúgát taszította le a bejutó helyről.  Ez a történelmi tett láthatóan felvértezte Csicsit és jöttek az újabb bravúros teljesítmények. Windsorban például egy remek hajrát bemutatva -5-ös score-ral jelezte, komolyan kell számolni vele idén.

Aztán júniusban valami megtört. Csukló sérülése miatt egy állomást ki is kellett hagynia és bár a rákövetkező héten már vissza is tért nem igazán jöttek az eredmények, csak árnyéka volt önmagának. A kudarcok természetesen megviselték, de a Symetra Tour magyar golfozója mentáltrénerével, valamint edzőjével, Tommal együtt azon dolgozik, hogy fordítson a dolgok menetén és visszataláljon arra az útra, ahol év elején volt.

Talán éppen ezért jó hír, hogy a család tájékoztatása szerint kisebb változás történt Csicsi naptárában.

Nem indul ugyanis a július 1-én rendezendő LPGA kvalifikáción. Így talán lesz ideje pihentetni sérült csuklóját és mentálisan felfrissülve állhat elütőre a két múlva esedékes Donald Ross Classicon.

EREDMÉNYEK ITT!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés