Adél és Dávid a magyar trónonEsélyeshez méltóan, rajt-cél győzelmet arattak

Nem született meglepetés a Kisorosziban rendezett 59. Magyar Bajnokságon. Rózsa Dávid és Vadkerti Adél végig vezetve végeztek a mezőny élén, és ezzel újabb bajnoki címmel öregbítették a Pannónia Junior Akadémia hírnevét.

A férfiaknál Rózsa Dávid 228 (76, 77, 75) toronymagasan győzött, és match play elsőségével együtt már a harmadik felnőtt bajnoki címét zsebelte be. Benke Ákos 234 (81, 77, 76) hihetetlen teljesítményt nyújtva tartotta meg második helyét klubtársával, Szeberényi Mátéval 237 (81, 77, 76) szemben, akinek szintén jár a taps teljesítményéért. Szenior bajnokunk, Horváth Joe 241 (83, 82, 76) szokásához híven megint nagyot hajrázott és épphogy csak lecsúszott a dobogóról.  

„Jól éreztem magam a hétvégén! Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, főleg a stabilitásom miatt. 3 nap alatt csupán egy dupla bogey-m volt, az is még az első kör 18-asán egy flyer okán. Próbáltam biztonságosan játszani és ez a stratégia ki is fizetődött. Nagyon boldog vagyok, hogy háromszoros magyar bajnoknak mondhatom magam!”
– nyilatkozta boldogan Rózsa Dávid.
A hölgyek versenyében hasonlóan alakult a forgatókönyv. Vadkerti Adél 225 (78, 74, 73) győzelméhez egy pillanatig sem fért kétség, így zsinórban már a harmadik bajnoki címét szerezte. Kiss Polett Karolinának 249 (82, 81, 86) szintén nem volt túl sok izgulni valója, ugyanis magabiztosan gyűjtötte be az ezüstérmet a nagyot hajrázó Czernecki Laura 256 (87, 91, 78) előtt.

„Örülök a triplázásnak! Igazából az első napi hátsó kilencet leszámítva élveztem a játékot és elégedett is vagyok vele, csak sajna az a fránya utolsó szakasz mindig kifogott rajtam. :) Jó hangulatú verseny volt, a meleg pedig igencsak próbára tette a játékosokat.” - mondta Vadkerti AdélNŐI EREDMÉNYEK ITT!


Nettó végeredmények

Nők
1.  Sajner Zsuzsanna
2. Sándor Virág
3. Nguyen Thi Kim Oan

Férfiak
1. Dietrich Gábor
2. Mutsy Péter
3. Nagy Ármin

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés