A Golfiesta fergeteges hétvégéje!



BBQ parti, jó hangulat és Hole in One
 
Remek hangulatot és nagyszerű versenyt hozott a Zala Springs Golf Resortban tartott Golfiesta Tour III. fordulója.  A nap mozdulata dr. Halász Attila nevéhez fűződik, aki a pálya 8-as szakaszának par3-asán ütött egyből a lyukba. Természetesen a pezsgőzés sem maradhatott el!

Ritkán adódik olyan alkalom, hogy egész hétvégén együtt van a játékosok nagy része. Ezt élhették át Golfiestások a világhírű golfpálya tervező, Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott 18 szakaszos pályán, Zalacsányban. Csikós Gáborék egy igazi sportos családi víkendet tudhatnak maguk mögött.

Pénteken egy frenetikus hangulatú klubnapot tartottak, Texas Scramble játékkal, BBQ partival és éjszakai putt versennyel (Komjáthy Gábor golfoktatást nyert), majd következhetett a szombati Golfiesta Tour III. fordulója, amely hasonló hangulatban telt. Természetes ezúttal is értékes díjak találtak gazdára.

Le a kalappal a Zala Spirngs csapata előtt, akik a Golfiestával karöltve remek színvonalú hétvégét varázsoltak. Gratulálunk a legjobbaknak!
 
Bruttó I.: Elter Róbert
Férfi Nettó I.-III.: Komjáthy Gábor, Griffler Levente, Dóka Ágoston
Női Nettó I.-III.: Gyenes Anikó, Kovácsi Andrea, Veres Ibolya
Senior Nettó I.-III: Gulyás Gyula, Berkes Zoltán, Szekeres József
Juniorok Nettó I-III.: Jackson Thomas, Hoffmann Annamária, Zala-Kovács Péter

Longest Férfi: Elter Róbert

Longest Női: Fedeli Grace
Nearest: Dudás Károly


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés