Surranó pályán Portugáliába



– interjú Váthy Zoltánnal –

Mint ismert, Dóka Ágoston – Váthy Zoltán párosa utazhat Portugáliába, a World Corporate Golf Challenge világdöntőre, amelyet július 3-7. között kerül megrendezésre. Ágoston után a győztes duó másik tagjával beszélgettünk.

HG Először is gratulálunk! Nyugodtan mondhatjuk tippmix-gyilkos eredmény született. Nagy bravúrt elérve, nevető sokadikként sikerült nyertesként kikerülnötök a vetélkedésből.

– Köszönjük! Valóban így történt :) Megleptük magunkat és másokat is! Egyszerűen próbáltuk élvezni a játékot és ez kerekedett ki belőle... Gusztival (Dóka Ágoston) régóta barátok vagyunk, együtt kezdtünk el golfozni, és amikor időnk engedi gyakorlunk, vagy adott esetben elindulunk a Zalacsányban rendezett versenyeken. Így történt ez most is... Eljöttünk játszani egy jót és lám, hamarosan utazunk a portugáliai világdöntőre. Természetesen nagyon boldogok vagyunk és igyekszünk a lehető legjobban felkészülni.

HG Mióta golfozol?

– Mindösszesen két éve. Még Budai Zsolt ismertette meg az alapokat, azóta autodidakta módon, abszolút hobbi szinten űzöm. Guszti többször, én heti egy alkalommal járok ki a zalacsányi pályára, gyakorlatilag mióta először kinyitott. Úgy érzem, most kezd valamennyire összeállni a játékom, így már valamelyest stabil formát tudok hozni. A golf számomra egy hobbi, de nem rövid, hanem hosszú távú. Mellette pedig az országúti kerékpározást űzöm nagy lelkesedéssel. Mindkettő teljesen kikapcsol, átmozgat és nem utolsó sorban feltölt, ami talán a legfontosabb. :)

HG Mi lehet a cél Portugáliában?

– Tisztes helytállás, miközben jól érezzük magunkat és élvezzük, hogy ott lehetünk. A verseny után kimentük még 9 lyukat játszani és szóba került, hogy bár nem jártunk eddig edzőhöz, de a világdöntőig Damian biztosan a szárnyai alá fog bennünket venni. Jól jöhet minden hasznos tanács és egy kis finomítás szakember által, amitől még jobbak tudunk lenni. Szeretnénk országunkat és cégünket minél eredményesebben képviselni!

(fotók: Tátrai Béla)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés