Játssz a Hole in One díjért a Golfiestán!
Fergeteges hétvégére készülnek Csikósék

Nem mindennapi élményekben lehet részük a Golfiestásoknak, akik sportos családi víkendet tölthetnek el a Zala Springs Golf Resortban. Pénteken egy frenetikus hangulatú klubnapot tartanak, Texas Scramble játékkal, BBQ partival és éjszakai putt versennyel megfűszerezve, amire a szombati Golfiesta Tour III. fordulója teszi rá a koronát.

„Ritkán adódik olyan alkalom, hogy egész hétvégén együtt van a játékosok nagy része. Most ez így lehet! Igazi kalandozás vár ránk, a világhírű golfpálya tervező, Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott 18 szakaszos pályán, Zalacsányban. A Zala Springs Golf Resort igazi kuriózumnak számít a hazai pályák között, olyan miliőt varázsolva a festői Zala-völgybe, amely maximális kikapcsolódást és feltöltődést biztosított minden résztvevőnek. Ez a fiatalos lendület és profizmus találkozik a Golfiesta szellemiségével.

Várjuk a nevezéseket a szombati Golfiesta Tour-ra, amelyre bárki jelentkezhet! Ezúttal is értékes díjak találnak gazdára, sőt Hole in One esetén nem csak életre szóló emlékkel, hanem egy GARMIN FENIX 5 okosóra is gazdagodhat a szerencsés!” – számolt be lapunknak Csikós Gábor, az egyesület elnöke.

A VERSENYKIÍRÁS ITT olvasható!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés