Barátság, jótékonyság, golf
Rotary Club Budapest-Duna június 29-én, szombaton ismét a tatai Old Lake Golf Clubban szervezi már hagyományosnak nevezhető jótékonysági golfversenyét, az ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon hátrányos helyzetű gyermekei javára. Az idén 7. születésnapját ünneplő karitatív célú eseményt, annak idején Kolozsvári Róbert álmodta meg, és azóta is az ő aktív közreműködésével rendezik meg évről évre.

A tatai Old Lake Golf Club örömmel ad helyszínt idén is az eseménynek – számolt be lapunknak dr. Bábos Réka, aki ő maga is szívén viseli az Otthonban lakók sorsát.
 
„Nagyon örülök, hogy már 7. alkalommal rendezzük meg az eseményt. Mindig öröm látni a gyerekeket, hogy milyen felszabadultak itt nálunk, és persze ismét kitettek magukért. Az Otthon lakói nagyon szép, kerámiakupákat készítettek, amelyeket a golfverseny legjobbjai kapnak. Egyszerűen gyönyörűek!

Külön öröm, hogy az ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon néhány lakója gondozóikkal együtt kilátogatnak a tatai pályára és akár csak az elmúlt években, lehetőségük lesz kipróbálni a golfot” – nyilatkozta lapunknak a klub igazgatónője.
 
Az adományokat a Rotary Club Budapest-Duna Alapítvány gyűjti.

Donations are collected by the Rotary Club Budapest-Duna Foundation.
Számlaszám / Account number: MKB Bank, MKKBHUHB, HU39 1030 0002 2015 79 91 0000 3285

VERSENYKIÍRÁS ITT OLVASHATÓ!

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés