BRÉKING: Segítőket keresünk!- Várják a jelentkezéseket -

A hétvégén (szombat/vasárnap) kerül megrendezésre a Magyar Amatőr Golfbajnokság Kisorosziban, ez a kiemelt, legnagyobb magyar verseny.

Kiváló lehetőség megfigyelni az ország legjobb játékosait, együtt izgulni a versenyszervezőkkel, illetve belelátni egy nagy verseny megrendezésének az izgalmaiba!

Milyen feladatokra keresünk önkénteseket?

– Fore Caddy illetve Ökéntes Marshall: Áll a pályán, figyeli hova esik a játékosok labdája, piros zászlót emel fel ha nem látja a labdát, fehér zászlót emel fel ha megvan a labda. De zászló nélkül is dolgozhat egy segítő, ilyenkor kéz-jelzéseket használ. Ezzel segíti a játékosokat a nehezen belátható szakaszokon.
Mit is csinál a fore caddy?
Videó:
- Live Score illetve Élő Eredmény Diktálás: Kettő-három helyszínen a pályán padoknál foglalnak helyet az önkéntesek, és Walky Talkyn diktálják be a klubházba az eredményeket. Mikor egy csapatnyi játékos elhalad mellettük, a csapat bediktálja az elmúlt x szakasz eredményeit, az önkéntes felírja egy táblázatba a játékosok neve mellé, és ezt utána bediktálja klubházba walky talkyn.

A feladatok reggel 8.00tól délután 18.00-ig tartanak. Fél napos beosztásra is van lehetőség: 8-13.00ig, és 13-18.00ig! Az önkéntesek ebéd menüjéről a klub gondoskodik.

A segítőknek fejenként egy 18 lyukas pálya jeggyel (greenfeevel) vagy fél napra 7.500 forint, vagy egész napra 15.000 forinttal hálálja meg a Golf Szövetség a munkájukat! Attól függ, ki mit szeretne.

Aki szeretne csatlakozni hozzánk, jelentkezzen a következő email címen:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tárgy: SEGÍTŐ

Írjátok be másolatba az én címem (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), valamint a

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet is, és a levélbe írjátok be, hogy melyik nap mennyi időt tudtok jönni!

Köszönettel,
Lugosi Balázs

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés