Karnyújtásnyira a dobogótól
A Pannónia Junior Akadémia fiatal játékosa, Somogyi Bence remek hétvégét teljesített a sógoroknál (Osztrák Junior Tour harmadik állomásán), hiszen egy kis szerencsével akár a dobogóra is felállhatott volna. Azonban egy bizonyos osztrák fiúcska, Stanislaus Koch keresztül húzta számításait, aki hihetetlen hajrájával mindenkit meglepett.
Az Osztrák Junior Tour harmadik állomásának a linzi St. Flórián Golf Club adott otthont, amely remek minőségben állt a játékosok rendelkezésére: gyors greenek, profi előkészítés.

A magyar színeket Somogyi Bence képviselte az U14-esek között. Fiúnk mentális erejéről sokat elmond, hogy egy visszafogott első napot (81) követően egy 75-ös körrel vágott vissza, így hcp javítással a harmadik helyen kvalifikálta magát a döntőbe.


Bencének ráadásul a végjátékban minden esélye megvolt arra, hogy elcsípje a dobogót. 76-os utolsó köre is ezt predesztinálta, ám sajnos a hazai versenyző, Stanislaus Koch másképp gondolta. Mindenki álla leesett, hogy a cilinderéből egy váratlan -7-et rántott elő, amely a negyedik helyről az élre repítette és végül a dobogó legfelső fokán ünnepelhetett.
Bence büszke lehet utolsó két körére (75, 76), rajta nem múlt. Teljesítményéről sokat elmond, hogy egy WAGR minősítésű versenyen ismét hcp-t javított.

Az EREDMÉNYEKET ITT tekintheti meg!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés