Hétvégi golfláz



- Még nem késő jelentkezni! -

Rózsa Csicsi Symetra Tour küzdelmei mellett, szombaton és vasárnap itthon is nívós versenyek várnak a golfozókra. Érdemes tehát belekukkantani beharangozó cikkünkbe, nagyszerű programokat kínálunk.
 
Nemzetközi verseny: Ütős feladat előtt (TELJES CIKK ITT)
 
Michiganben, a 200 ezer dollár összdíjazású ISLAND RESORT CHAMPIONSHIP tornán szakíthatja meg rossz sorozatát Rózsa Csicsi, a Symetra Tour magyar golfozója, és megkezdheti a felzárkózást a kereseti listán. A kiemelkedő teljesítmény nagyon fontos, ha életben akarja tartani az esélyét a Top 10-es helyezésnek, ami az LPGA kártyát jelentené a szezon végén.

A torna péntektől vasárnapig tart, az eredmény alakulását ITT lehet figyelemmel követni!
 
 
SZOMBAT


Kisoroszi ranglista



A hétvége szombatján (június 22.) ranglista versennyel jelentkezik a magyar Old Course, így remek felkészülési lehetőség kínálkozik a június 28 - 30. között lebonyolításra kerülő 59. Magyar Bajnokságra. Ráadásul a golfozók és családtagjaik is megmártózhatnak a nem régen átadott MGC Beach habjaiban. A Magyar Golf Club elnöke és a pálya tulajdonosa, Nagy István, bizakodva tekint az előttük álló időszakra – mint mondta –, minden adott a remek versenyekhez.


Jelentkezni június 21., péntek 14 óráig lehet!

A TELJES CIKK ITT OLVASHATÓ!
 
 
Race to Zalasprings III.



Itt az újabb forduló!  Indulj és játssz a nagyszerű hole in one díjakért és az újabb értékes nyereményekért a Robert Trent Jones Jr. által tervezett golfpályán! Ne feledjétek a tombola fődíja kategóriánként egy-egy éves tagság a Zala Springs Golf Resort 2020-as szezonjára. A második fordulón 2, a harmadik fordulóban már 3 tombolajegyet kapnak a résztvevők, így nagyobb eséllyel szállhattok harcba a sorsoláson.
 
Nevezési határidő: 2019. Június 21. 12:00 óra.
 
A VERSENYKIÍRÁS ITT olvasható!
 

Pappas Kupa Zircen


„Mint mindig, most is nagyon készülünk a Pappas Kupára, amely egy kicsit más légkörű, mint az Emirates, de pont ez a játékos változatosság teszi a Forest Hill Golf Clubbot vonzóvá. A hangulatra, reméljük, ezúttal sem lesz majd panasz, ahogy az értékes nyereményekre sem. A bruttó győztes például 2 fő részére szóló vouchert kap jutalmul a Forest Hillsbe, fél panzióval, korlátlan golffal és wellness-szel, míg a férfi kategória legjobbja egy hétvégi tesztvezetést nyer a Pappas jóvoltából” – nyilatkozta lapunknak Kárpáti György, a zirci klub menedzsere.

Jelentkezni péntek 13 óráig lehet a klub recepcióján, e-mailen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. –n, vagy a +36 88 573 312-es telefonszámon.”

VERSENYKIÍRÁST ITT olvashatja!


Kettő az egyben: Jótékonykodj és nyerj Balatonudvariban!



A Balaton Golf pályája június 22-én, szombaton duplázik. 9 órai kezdettel a hagyományokhoz híven megrendezi a méltán híres Levendula Kupát, majd 14 órától kezdetét veszi egy jótékonysági ügyességi verseny, – gurítás, rövid játék – ahol a nem golfozó közönség is részt vehet egy jó hangulatú játékban.
NEVEZNI A LEVENDULA KUPÁRA PÉNTEKEN, 14 ÓRÁIG LEHET A 06 70/504-2692-ES TELEFONSZÁMON!

A TELJES CIKK ITT OLVASHATÓ!
 


Vasárnap - Szent Iván Éj kupa

 
A verseny a St. Lórinc Golf Club rendezi meg vasárnap 15 órától a 2x9 szakaszos par 72-es pályáján shot gun indítással. Fontos még tudni, hogy a megmérettetés HCP modósító!

Nevezési határidő:

A verseny időpontját megelőző napon 12:00 óráig (2019.06.22. szombat) a klub recepcióján személyesen vagy telefonon. ( 06/1/ 951-31-52, 06/30/299-25-16)
 
A VERSENYKIÍRÁS ITT OLVASHATÓ!


Van tehát bőven választék a hétvégére. Mindenkinek Jó játékot, bárhol is ragad ütőt!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés