Szórád lemondott




Dr. Szórád József leköszönt a máriavölgyi Pannónia Golf & Country Club éléről. Az alábbiakban  az elköszönő levelét olvashatják:



Tisztelt Klubtagok,
kedves Partnerek, Barátaim !

A Pannonia Golf és Country Klubot üzemeltető, korábbi tulajdonos Máriavölgy Zrt. igazgatóságában betöltött tisztségemről, más projektekhez kapcsolódó időbeni elfoglaltságaim miatt, 2019 május 31-i hatállyal lemondtam. Nagy öröm és megtiszteltetés volt számomra, hogy több, mint 5 éven keresztül a Pannonia GCC csapatával sikerült a Klubot Magyarország legsikeresebb, legeredményesebb klubjává fejleszteni, rendszeresen bizonyítva ezt a Magyar Golf Szövetség által évente odaitélt az “ Év Golf Klubja “ díjjal is.

A Magyar Golf Szövetséggel, az EGA-val folytatott együttműködések, a fiatal játékosokat nevelő Pannonia Junior Akadémia eredményes működése mellett - a Pannonia GCC, valamint a magyarországi és nemzetközi üzleti Partnereken kívül - ebben a csapatmunkában nagy szerepük volt Harnos László Klubigazgatónak, Laczkó Zoltán Head Greenkeepernek, Keller Ádám Porticus étteremvezetőnek, valamint Szeberényi Máté Recepció vezetőnek és munkatársaiknak.

Pannonia GCC - Dr. Szórád József


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés