Pontszerző pünkösd Balatonudvariban(kép: Kállay Tamás)

A pünkösdi hosszú hétvége szombatján ranglistaversenyt rendez a Balaton Golf Club. A jó idő szerencsére a játékosoknak kedvez, a Hungarian Golf Magazin a pálya igazgatóját, ifj. Tringer Lászlót kérdezte az előkészületekről.
 
HG Június 8-án ismét versenybe lehet szállni az értékes pontokért, melyek sokat számítanak majd az Év Golfozója cím kihirdetésekor. Hogy készültök a megmérettetésre?


TL Szeretettel és gyönyörű pályával várjuk a játékosokat, szerencsére napsütéses, szép hétvége elé nézünk, minden tényező hozzájárul a jó hangulatú, nyárkezdő versenyhez.

HG Milyen újdonságokkal találkozhatnak a golfozók?

TL
Sikerült bővíteni a gépparkunkat, így most már sokkal gyorsabban és természetesen szebben tudjuk a pályát előkészíteni a használatra. Idén 6000-rel több range labda áll rendelkezésünkre, a greeneket pedig mindenki dicséri, a magyar golfozók mellett a külföldi vendégeink is elégedetten viszik hírét a Balaton Golf-nak. Az étteremben most is, mint mindig, finom ételkülönlegességekkel készülünk, illetve idén már reggelit is lehet nálunk fogyasztani, mielőtt elrajtol az első flight.

HG Milyen hatással volt a nagy tavaszi esőzés a pálya állapotára?

TL
Szerencsére nem okozott károkat a sok csapadék és emellett igyekeztünk rendszeresen karbantartani. Szerencsére az esős hónap már lecsengett, a pálya jól játszható és remekül elő van készítve a pünkösdi hosszú hétvégére.

HG Hogy áll az ötös szakaszon az öntözőrendszer helyreállítása?

TL
Javítani fogjuk azt a területet, de nem a ranglistaverseny előtt kezdünk neki a nagyobb munkálatoknak. A csöveket azon a pályarészen fel kell szedni és ki kell tisztítani, de erre majd csak később kerül sor. Addig is, az eredményes játékot semmiben sem befolyásolja.

HG Utolsó kérdés: mint edző, vállalsz oktatást golfozóknak?

TL
Igen, de csak korlátozott számban. Kifejezetten érdekelnek a speciális eseteket. A golf clinic keretében single handicap-es játékosokat oktatok, de természetesen, aki fejlődni szeretne a kezdőtől a haladóig várom az érdeklődőket.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés