Ragyogóan csillogó Eb-ezüst (nyilatkozattal)




Skóciában, a US Kids Golf szervezet által rendezett XII. Európa Bajnokságon fiatal golfreménységünk, Zsimán-Lebovics Zénó óriási sikert elérve a második helyen végzett – adta hírül lapunknak Lugosi Balázs, aki testvérével, Lugosi Tamással együtt nagyon büszke a Lugosi Golf Iskola tanítványára.


A háromnapos (54 szakaszos) EB tornán Zénó 226-os (73, 74, 79) összesített eredményével állhatott kategóriájában (boys 10) a dobogó második fokára, mindösszesen 5 ütéssel az amerikai, Graden Lomax mögött.

Gratulálunk az eredményhez és a sok-sok birdiehez!

„Elképesztő hetet zárt Zénó! Kiegyensúlyozott játékot produkált a borzasztóan nehéz időjárási közepette is. 10 fok körüli hőmérséklet, folyamatos eső és szél nehezítette a játékot.

10 éves korát meghazudtolóan játszik Zénó és megérdemel minden elismerést elhivatottságával, szenvedélyével és alázatával ez iránt a gyönyörű sport iránt! Sokan tanulhatunk tőle!

Most még bizonyára keserédes a második hely, de biztosak vagyunk benne, hogy át fog ez értékelődni benne és úgy tekint majd erre az eredményre, mint ahogyan Mi: BÜSZKESÉGGEL.

Mi ezentúl is legjobb tudásunk szerint fogjuk segíteni Őt a fejlődésében!” 


A tornán egyébként tizenhat korcsoport versengett nemek szerint Európa legjobb címért, és vele együtt az értékes világranglista pontokért. Az U15-18 fiú kategóriában Potocki Stanislawnak szoríthattunk, aki a 39. helyen végzett


Az EREDMÉNYEKET ITT tekinthetik meg!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés