Címvédőként Zalacsányban

  

Mint ismert, a hétvége szombatján rendezik meg a World Corporate Golf Challenge regionális döntőjét, a festői szépségű Zala Springs Golf Resortban. Szoros csatára van kilátás, hiszen a tét a portugáliai világdöntő. Így mindenki izgatottan várja a versenyzést, természetesen a címvédő Nagy Csaba-Dudás Károly páros is. Feltett szándékuk, hogy ismét ott legyenek a nagy döntőn.

„Dudás Karcsival alig várjuk, hogy ismét Zalacsányban legyünk! Tavaly szerencsésen alakult a verseny és mi utazhattunk Cascais-be, remélem idén is sikerül kiharcolnunk!”
– kezdte lelkesen Nagy Csaba, majd így emlékezett:

„A portugáliai világdöntő hihetetlen élmény volt. A körítés, a szállás, az étterem mind-mind fantasztikus volt. A nyitó ünnepség szintén nagyon színvonalas volt, zászlófelvonással kezdődött. A Zala Springs Golf Resortot-ot Damian MacPherson képviselte. A játékosokat bemutatták, kiemelve, hogy ki melyik országot képviseli. A finom vacsora után pedig lehetőség volt a szálloda teraszán felállított elütőről drive-olni a pálya egy kivilágított részére. Nagy élmény volt.


(kép: Facebook/Dudás Károly)


Idén ismét az Oitavos Dunes Golf pályája ad otthont a világdöntőnek. Sajátossága, hogy homokdűnére építették, így ha valaki lekerül a fairway-ről nehéz dolga van. Olyan érzés, mintha homokbunkerből ütnénk. Ami még nehezíti a pályát, hogy az Atlanti-óceán közelsége miatt a szél folyamatosan fúj, ráadásul az időjárási körülmények is megváltozhatnak egyik pillanatról a másikra. Jó példa erre a tavalyi utolsó kör, amikor megszólaltak a szirénák majd 5 perc múlva ködbe borult a pálya és a hőmérséklet 10 fokot esett.    

Így, akik kijutnak döntőre, azoknak mindenféle időjárási körülményre fel kell készülniük, mert bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is.

Volt szerencsém pár héttel ezelőtt a helyszínen járni és már akkor lázasan folytak az előkészületek a világdöntőre, így bizonyára idén sem fog csalódást okozni.”

Dudás Karcsi is csak megerősíteni tudta Nagy Csaba szavait és alig várja, hogy a hétvégén Zalacsányban címvédőként az elütőre álljon.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés