Sérülés: Csicsi kihagyja a hétvégi Symetra Tour fordulót




Profi golfozónőnk, Lajtai-Rózsa Csilla elhúzódó csuklósérülése miatt, a szakmai team javaslatára kihagyja a következő Symetra Tour versenyt. A héten kezdődő Valley Forge Invitational (PottsTown, Pennsylvania) a sorozat legalacsonyabb díjazású (125.000 USD) versenye, ezért is döntöttek a kihagyás mellett, hogy legyen ideje a regenerálódásra, hiszen augusztus 18-ig pihenőidő nélküli (minden héten van verseny) versenyidőszak következik.



A Symetra Touron legközelebb Indianában, South Bend-ben, a június 7-én kezdődő, 150.000 USD összdíjazású Four Winds Invitational-on áll elütőre.

Az ezt követő verseny díjazásának összege emelkedett, így a június 14-én induló The Forsyth Classic-on már 200.000 dollár összedíjazásért szállnak versenybe a játékosok, köztük Csicsi is.

További változás Csicsi versenynaptárában, hogy a tervezett LPGA Local Open Qualifiers-ek közül biztosan kihagyja június 3-án a ShopRite Classic Qualifier-t és a június 10-i Meijer Classic Qualifier-t a nagyon szoros versenymenetrend miatt.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés