Match Play Bajnokságra hangolódva




A következőkben a Magyar Golf Szövetség által kiadott közleményt tesszük közzé a hétvégi Match Play bajnoksággal (WAGR pontot ad) kapcsolatban:

A Magyar Golf Szövetség 2019. május 31. és június 2. között rendezi a szezon soron következő versenyét, a VIII. Magyar Match Play Bajnokságot, a hagyományainkhoz hűen, az Old Lake Golf Klubban. 

Nevezni egészen 2019. május 28. kedd 23:59 óráig lehet a Szövetség online felületén. Ugyanakkor a Szövetség már most szeretné felhívni minden kedves érdeklődő golfozó  figyelmét arra, hogy a tavalyihoz képest jelentős változások figyelhetők meg a versenykiírásban, melynek legfőbb oka, hogy még népszerűbbé tegye ezt a hazánkban kevésbé alkalmazott versenyformát.

Az egyik fő változtatás, hogy a Szövetség az elmúlt évhez képest sokkal több díjazott kategóriát vezetett be, és lehetőség nyílik bruttó és nettó kategóriákban is nevezni. Fontos még megjegyezni, hogy az első napon nem stroke play alapján kerülnek a versenyzők a nyolcas táblákra, hanem már az első fordulóban a hcp-sorrend szerint indul a játék, a versenykiírásban szereplő feltételek szerint.

A versenyen legfeljebb 80 fő vehet részt: bruttó kategóriában 32 felnőtt férfi, 16 felnőtt nő, 16 junior fiú és lány és 16 szenior férfi és nő golfozó. Aki a nettó versenyben kíván indulni, azt külön szükséges jeleznie. Fontos megjegyezni, hogy csak akkor indul nettó kategória, ha vagy 72 főnél kevesebb golfozó jelentkezik a bruttóra, és legalább 8 fő jelentkezik a nettóra.

A bajnokság WAGR pontot adó verseny a felnőtt férfi és felnőtt női kategóriákban, ezért aki nem ezekbe a  kategóriákba tartozik, pl. szenior vagy junior, de mégis a felnőtt kategóriában kíván indulni, akkor ezekben a kategóriákban is kell neveznie.

Fontos részletek a versennyel kapcsolatban:

Nevezési  határidő: 
                                           2019. május 28. kedd 23:59 óra
Nevezési díj befizetési határideje:              2019. május 29. szerda 14:00 óra

A VIII. Magyar Match Play Bajnokság versenykiírása ITT tölthető le.

hungolf.hu


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés