Ismét tarolt az Audi quattro Golf KupaGyönyörű, napsütéses időben rendezték meg a 2019-es Audi Quattro Golf Kupa magyarországi döntőjét május 25-én. A tét az volt, hogy kik utazhatnak a világ egyik legnagyobb és legszínvonalasabb Világdöntőjére. A játékforma, a hagyományoknak megfelelően Greensome volt.

Az Audi Quattro Cup - nevéhez méltóan  -, a golfverseny mellett, igazi Audis rendezvénnyé emelte a helyszínt, ahol a híres márka legújabb modelljeit is megcsodálhatták és tesztelhették a látogatók. A szervezés - az Audi csapatával közösen - a hagyományokhoz híven magas színvonalú volt, így minden adott volt egy jó hangulatú, sikeres naphoz.

A világhírű autómárka, az Audi, és a Világdöntő fúziója ismét megmozgatta a magyar golfozókat, ugyanis ahogy lenni szokott, telt ház volt.

A nap legjobb eredményét Rádonyi Kristóf és Bohács Zsolt hozta össze, 74-es körrel. Míg a nettó első helyezett páros utazhat a fináléra. A Nettó második és harmadik, valamint a bruttó első helyezett páros az Audi golfos ajándékcsomagját vihette haza.

A teljes EREDMÉNYSORT ITT tekinthetik meg!  

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés