„Nagyon élveztem a versengést”




Jaczkovics Emma esélyeshez méltóan remekül kezdett a jubileumi Magyar Kupán, ráadásul az első játéknap legjobb eredményét szállította. Mint mondta nagyon élvezte a játékot flight-társaival, Batta Krisztinával és Lehoczky Fannival.
  

„Jó kis nap volt, köszönhetően a flightomnak, ráadásul az idő is gyönyörű volt, ami remélem a holnapi napra is kitart. Jól éreztem magam a bőrömben és nagyon élveztem csatát. Krisztinával végig fej-fej mellett haladtunk, legtöbbször ugyanoda drive-oltunk, ugyanakkor ütöttük fel a greenre a labdát.

Rendkívül izgalmas volt egy igazi nagy bajnokkal játszani. Várom a holnapi közös játékot Daniellával is, aki már akár even par körüli teljesítményre is bármikor képes, ráadásul Kisoroszi igazán a hazai pályája.

Jó játékot kívánok holnapra valamennyi Pannónia Junior Akadémistának, illetve Pancsának (Koharek Anna), akivel évek óta szinte minden nap együtt edzem és már nagyon benne van a jó score lehetősége. Gratulálok Buminak (Bertényi Bence) a 75-ös eredményéhez. Akárcsak nálunk, a fiúknál is izgalmas második napnak nézünk elébe!”


Az EREDMÉNYEKET ITT TEKINTHETIK MEG!




banner ugynoksegi v2 260px

Keresés