Magyar Kupa: A jobb score adott lesz!Lugosi Balázst, a Magyar Golf Club vezető pro-ját kérdeztük a kisoroszi pálya állapotáról, hogy milyen körülmények várnak a Magyar Kupa mezőnyére. Kíváncsiak voltunk, hogy a lehullott nagy mennyiségű csapadék miatt aggódniuk kell-e a játékosoknak.

„A klubtagok elmondása szerint, ilyen gyönyörű sűrű fairway-ekkel még nem is találkoztak Kisorosziban. A greenek egyenletesek, valamint a gyakorló pálya füves elütője – amit a múltkori ranglista versenyen nyitottuk meg először - szépen be van állítva, tehát a gyakorló feltételek is optimálisak
” – kezdte a helyzetjelentését.

„Az eső csak jót tett a minőségnek
! Az egész szigetnek homokos, kavicsos a talaja, emiatt a pályának rendkívül jó a vízelvezető képessége. Sőt a lehullott csapadék elősegíti a jobb score-okat. Kisoroszi mindig arról volt híres, hogy a greenjei keményebbek, mint az átlagos golfpályáké, ám az eső felpuhította őket, így jobban fogadja a labdákat, kvázi hamarabb megállnak. Ez még jobb eredményekre ad lehetőséget.”


Friss hír, hogy egy tee-s indítás lesz hcp sorrendben!
 

Játékidő

Reménykedve várom, hogy a játékidő megfelelő lesz, tekintve, hogy a bírók, akik ott lesznek nagyon rutinosnak mondhatók. Meg azt se feledjük el, hogy a Magyar Golf Szövetségnek van egy újonnan kinevezett szövetségi versenyigazgatója, aki nem más, mint Jakobi András. Szerintem még nem volt példa arra, amióta Magyar Kupa van, hogy valaki nemzetközi golfbíró, profi golfedző, valamint profi játékos, és egyben versenyigazgató. Ezért is biztosra veszem a sikert.

Pin pozíciók

A pin pozíciók nagyon jók lesznek, Jakobi András, mint versenyigazgató jelöli ki őket.

Lehet még jelentkezni önkéntesnek!

Többen is csatlakoztak a csapatunkba, amiért nagyon hálásak vagyunk. De, aki még szeretne jönni, bátran jelentkezhet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06 26 592 020-as telefonszámon. Kiváló lehetőség megfigyelni az ország legjobb játékosait, együtt izgulni a versenyszervezőkkel, illetve belelátni egy nagy verseny megrendezésének izgalmaiba!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés