Szigeti: Bárkinek elsülhet a keze

(Kép: Tátrai Béla)

 

A felnőtt válogatott szövetségi kapitánya, valamint a Budapest Highland Golf Club vezető pro-ja, Szigeti Csaba is izgatott a jubileumi, 30. Magyar Kupával kapcsolatban. Kíváncsian várja, hogy tanítványai milyen teljesítményre lesznek képesek. Néhányat meg is említett közülük, akik akár odaérhetnek a végére.

Kemény Kevin minden versenyen, így a Magyar Kupán is az esélyesek között van. Úgy gondolom, az ő stílusának nem igazán fekszik a kisoroszi pálya, neki inkább a hosszabb, máriavölgy típusú helyszíneken van több keresnivalója. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy mindent belead és ha minden jól alakul, akkor harcolhat a dobogós helyek egyikéért.

Somogyi Bence remekül kezdte a szezont: itthon és a nemzetközi versenyeken is nagyszerűen megállta a helyét. Folyamatosan hozza a single score-okat, mutatva remek formáját. Fő fegyvere, a stabilitása, ami akár még aranyat is érhet.

Károly Ádámban sokkal több van, mint azt az idei eredményei mutatják. Csak idő kérdése, mikor robbant egy nagyot. Ki tudja, lehet épp most!

Ifj. Csiki Péter most kezd formába lendülni, eddig tanulmányai foglalta le. Ő is képes lehet meglepetést okozni.

Nem beszélve a mid-amatőr golfozókról: Zilahy Csaba és Meznerics Gergő nagy versenyrutinnal rendelkezik, ami hozzásegítheti őket egy jó eredményhez.

Szalay Attila előtt pedig le a kalappal, hogy munka mellett ennyi időt és energiát fektet a golfba.  Ő is jó formának örvend és ott lehet az élmezőnyben.”


Majd egy kis tanácsot is adott a pályával kapcsolatban:

„Kisoroszi, a tatai pályához hasonló. Nem túl nehéz, viszont fejben nagyon ott kell lenni. Van néhány szakasz, ahol egy könnyű bogey-nak, vagy egy nehéz par-nak is örülni kell.  A szűkössége és a kisebb greenjei teszik igazán különlegessé. A jó pályastratégia és a pontosság döntő lesz” – zárta gondolatait Szigeti Csaba.

Magyar Kupa – végleges a játékoslista ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés