Egy lány nagyot álmodik
Aki eddig nem hallott volna Földházi-Nagy Zsófiról, a jövőben még sokat fog. A fiatal nyolcadik osztályos Pannónia Junior Akadémista golfozó vasárnap bruttó elsőséget szerzett a 10. Ladies Open-en.  Egy újabb lépéssel közelebb jutva céljai felé. Édesapja röviden értékelt lapunknak, valamint lánya idei tervekbe is beavatott minket.

„Zsófinak nem úgy sikerült a szombati kisoroszi ranglista verseny, ahogy eltervezte. Emiatt fel is szívta magát és elhatározta, hogy vasárnap, a tatai versenyen odateszi magát. Ez sikerült is, és egy kihúzott szakasz kivételével par-ral és bogey-val teljesítette a Ladies Open-t. Ha ő fejben elhatároz valamit és nem feszül rá, akkor jól játszik.  Meg is lett a jutalma, egy gyönyörűszép nyakláncot, illetve üvegérmet nyert a Preciosa jóvoltából”
– értékelte a hétvégét Földházi Péter.

Természetesen nem kerülhettük meg a Magyar Kupát sem:

„Tavaly a junior lány kategória első helyén végzett, idén pedig a bruttó elsőséget tűzte ki maga elé. Persze tudja, hogy ez még nagy falat lehet, de a motiváció adott. A feleségem, vagy én caddyként leszünk mellette a pályán” – tette hozzá, majd az idei célokról beszélt.

„62 versenynap van betervezve idénre. Ennek nagy része Magyarországon, de külföldi megmérettetések is vannak. Gondolok itt a Lengyel Openre, vagy a Spanyol Junior Bajnokságra. Természetesen, ahogy tudjuk segítjük őt caddyként, vagy a pálya széléről szurkolóként. Célja, hogy 10 alá faragja a hcp-jét.”


Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés