Balatonudvari duplázik a hétvégén
Ismét érdemes lesz ellátogatni Balatonudvariba, ugyanis a Balaton Golf rátesz egy lapáttal, hiszen hétvégén két szövetségi megmérettetésnek is otthont adnak.  A szombati Sennebogen ranglistaverseny, és a vasárnapi Junior Tour vonzó lehet minden golfozónak. A szponsor, Sennebogen jóvoltából értékes ajándékok várják a nyerteseket.

A megfelelő játékritmust biztosító jó pálya kész, erről ifj. Tringer László beszélt lapunknak. Mint mondta, minden adott a remek versenyekhez.

„Igyekeztünk a pályát úgy menedzselni, hogy a szombati ranglista versenyre, valamint a vasárnapi Junior Tour-ra csúcsformában legyen. Sikerült! Több játékos is elismerően nyilatkozott a változtatásokról.

A tavalyihoz képest még játszhatóbbá tettük, több helyen levágtuk azokat a bokrokat és fákat, amelyek eltakarták a leeső labda látványát (pl. 13-as). Továbbá eltűntek a szárasság foltok, amelyek az egész 2018-as szezont végigkísérték. Jelenleg szép homogén zöld az egész pálya. A fairway-k gyönyörűek, szépen tartják a labdát, nagyon jól lehet ütni róla. A greenek jó minőségűek és kemények 2,5 mm magasan vannak nyírva. Tehát a megfelelő játékritmus és a jó pálya adott lesz, ettől kezdve már csak a versenyzőkön múlik, mit hoznak ki belőle”
– értékelt elégedetten az elnök, majd a juniorokra is kitért.

„Mindig nagy öröm, amikor a gyerekek jönnek hozzánk. Szeretem azt a csillogást a szemükben, amikor az elütőhöz állnak. Nagyon lelkesek! Annyit elárulhatok, hogy a legkisebbek (U10) ismét meglepetésben részesülnek. A pálya, akárcsak a ranglista versenyre, szépen elő lesz készítve, így a juniorok is jó minőségű terepen mutathatják meg magukat. Felhívnám a figyelmet, hogy nem mondnak túl jó időt, így ajánlom mindenkinek, hogy készüljön megfelelő ruházattal”
– tette hozzá.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés