Rózsa Dani húzta a Detroit Lakes-t: újabb három csapatdobogó




Ahogy olvasóink megszokhatták időről időre beszámolunk a Pannónia Junior Akadémia játékosának, Rózsa Daninak amerikai versenyeiről és ez most sincs másként. Az elmúlt időszakban három megmérettetésen is képviselte Detroit Lakes színeit, ráadásul nem is akárhogyan. A részletekről maga a főszereplő, Dani számolt be lapunknak.

„Jordan-Ben tornáján csapatban egy harmadik helynek örülhettünk, csakúgy, mint a Becker Bulldog Invitationalon. Ez a teljesítmény pedig megadta az alaphangot a következő Grand Slam versenyhez, ami már kétnapos volt, két különböző pályán (Pokegama, Eagle Ridge).

Jól ment a játék. Az első nap után 76-tal együttállásban a második helyen álltam, majd egy második körben elért 78-cal az igen előkelő 5. helyet sikerült megcsípnem egyéniben a 98 indulóból, amivel a csapat legjobbja lettem... Csapatként pedig ismét felállhattunk a dobogó legalsó fokára a 20 csapatos mezőnyben.

Most pedig készülünk az újabb megmérettetésre, amire hazai pályán kerül sor, így biztos vagyok benne, hogy megkettőzött motivációval állunk majd az elütőre a minél jobb eredmény elérése érdekében."

Most érkezett a hír, hogy Rózsa Dani csapata húzóember volt és +3-mat játszott,  így a dobogó 3-dik fokára állhattak.



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés