„Mindig jó győzelemmel kezdeni a szezont”

 



 

Vaszkó Zsombor remekül kezdte az évet. Már beszámoltunk róla, hogy megnyerte a Junior Tour nyitó versenyét, Zircen. Most örömmel beszélgettünk.

HG Gratulálunk! Hogyan értékeled a +2-es eredményt?

VZS
Szeretem a Forest Hill-i pályát, már többször sikerült itt nyernem. A körülmények nem voltak egyszerűek. Bár sütött a nap, de az erős széllel és a hűvös idővel minden játékosnak meg kellett küzdenie, ami alaposan megnehezítette a játékot. A +2-es eredmény nem rossz, biztató kezdet a szezonra.

HG Ezek szerint sikeresen készültél az idei évre?

VZS
Tavaly év végen kaptam egy új ütő szettet, a felkészülés ennek a jegyében telt. Amint lehetett, kimentem a pályára, hogy minél előbb összeszokjam velük. Külön öröm, hogy Décsy Attila révén idén az Imperial Golf Clubban és Zalacsányban is edzhetek.

Télen az erőnlétem megtartása és fejlesztése volt a cél, ennek érdekében a konditerem mellett teniszezni és focizni jártam. Úgy érzem sikerült jó alapot teremteni az idei szezonra és már nagyon várom, hogy Balatonudvariban az elütőhöz álljak a hétvégén.

HG Milyen célokat szeretnél megvalósítani idén?

VZS
Természetesen a hcp javítás, - mint mindig - fő szempont, de ennél talán fontosabb, hogy jól menjen a játék és élvezzem. Ha ez megvan, akkor az eredmények is jönni fognak. A versenynaptáramban a szövetségi versenyek élveznek prioritást, melyeken szeretnék minél jobban teljesíteni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés