Három amerikai is az élbolyban a II.Hassan Golf Trophyn




Két amerikai, David Lipsky és Sean Crocker osztozik az első helyen mínusz öttel a pénteki, második fordulót követően. Négyen vannak holtversenyben a harmadik helyen mínusz néggyel, köztük is egy amerikai, Julian Suri, a hetediken is hat játékos osztozik. A két ütés különbség bármikor semminek mondható, hát még csak két kör lejátszása után.

Huszonketten maradtak par alatt az első napi 30 után, de ahogy a lányok versenyére igaz volt, a red course-on is komoly szél nehezítette a játékot. A cut +4-en lett meghatározva, hetvenegyen jutottak tovább, és játszhatnak pénzért a hét végén. Stephen Gallachernek első napi 68-a után 82 ütésre volt szüksége pénteken, így éppen csak becsúszott a megmaradt játékosok közé. Mi lett volna az albatrosz nélkül? Kiesés, szomorú hazautazás.

A nap változatlanul süt, sőt, egyre melegebben, a később kezdett játékosoknak a meleggel is meg kell majd küzdeni. A szombat mindig a „moving day”, lehet taktikázni, erősen támadni, ha nem mindig sikerül, akkor is lesz még lehetőség a javításra.

Cservák László

Egy pár arc a mezőnyből

David Horsey

Alejandro Canizares

Kurt Kitayama

Edoardo Molinari


Tom Lewis

Alexander Levy


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés