Szertefoszlanak a profi álmok?

  

A golfozók, ahogy eddig, ezután is számíthatnak a Hungarian Golf Magazinra. Szívügyünknek tekintjük a magyar játékosok támogatását: „Az álmokat élni kell, nem kergetni!” Segítsünk Lugosi Tominak! Az alábbiakban a Lugosi-család levelét közöljük:
 
Néhány hete hidegzuhanyként ért minket a hír, hogy Lugosi Tamás magyar profi golfversenyző költségeihez - a tavalyi évhez képest - 2 millió Ft hiányzik. Emiatt, a karrierje szempontjából rendkívül fontos versenyeken nem tud elindulni. Ezért a nyilvánossághoz, a magyar golfozók lelkes táborához fordulunk, hátha van közöttük olyan, akinek lehetősége van segíteni Tamásnak, hogy valamikor a jövőben egy férfi profi golfozónak is szurkolhassunk a Challenge vagy European PGA Touron, vagy az Olimpián!
 
Én a saját lehetőségeimhez képest minden lehetséges eszközzel, és anyagi támogatással testvérem mögött állok, de nem azért mert a testvéri kötelék erre indít! Azért, mert én ott voltam Tamás mellett caddyként a profi versenyeken, és tudom azt, hogy olyan képességek birtokában van, ami messze megelőzi a versenytársait! Emellett hallok olyan hiteles nemzetközi edzőktől származó véleményeket, melyek mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Én a saját szememmel látom, hogy milyen magas szinten tud versenyezni Tamás. Hát, még ha több lehetőséget kapna a megmérettetésre!
 
Kérjük azokat, akik tudnak segíteni, vállalják el - lehetőségeikhez képest - egy vagy két verseny támogatását, hogy az idei évben Tamás tovább tudjon menetelni céljai eléréséhez.  
 
Kérek mindenkit, aki hisz abban, hogy a magyar golf világhírű lehet, segítsen a magyar golf fiának, Tamásnak.
 
Én hiszek abban, hogy a magyar golf közössége fel tud emelni egy golfozót, akinek a képessége és törekvése megvan, hogy a legjobb legyen!
 
Kérlek, ha tudsz segíteni, keress a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy telefonon a 0630 650 03 19
 
Köszönjük a támogatást és a cikk megosztását!
 
Eredmények
 
2003-ban kezdett el golfozni Gödön, a Pólus Palace Golf Klubban. 2005-2008-ig az eddigi legsikeresebb magyar golf válogatott keret tagjaként Hcp-jét 0,6-ra csökkentette. Csupán 8 hónap játék után jegyezte első plusz 10 (82 ütés) alatti körét. 2003-2008 között több, mint 150 amatőr versenyen vett részt. Többször vezette az Országos Junior és Felnőtt Ranglistát, kétszeres Magyar Kupa győztes, a 2007-es Magyar Amatőr Nyílt Golf Bajnokság 1. helyezettje, 2010-ben pedig elhódította a Magyar Profi Bajnoki címet.
 
Ezen túl több nemzetközi amatőr és profi versenyen ért el dobogós helyezéseket. Sikereinek elismeréséül a Magyar Golf Szövetség 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban az Év Férfi Profi Golfozójának választotta.
 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés