Vigyázz, kész Lőrinc!

A golfozók egyik közkedvelt helye, a St. Lőrinc Golf Club, március 24-én kezdi meg a versenyszezonját – adta hírül Bartha Ferenc, aki beavatott minket a szezonnyitó és a 2019-es idény célkitűzéseibe.
 
„Végre kék égbolt és ragyogó napsütés van. Egy már hagyományosnak számító Texas scramble versennyel nyitjuk április 24-én, vasárnap a versenysorozatot” – kezdte Ferenc, aki az idei év terveiről is beszélt.
 
„A téli szünet nem hagyott jelentős nyomokat, éppen ezért, aki ellátogat hozzánk, igazi tavaszias állapotú pályával találkozhat, ahol lassan kizöldül a fű és egyre jobban benépesedik a pálya. Ezzel párhuzamosan a Tótvázsonyi pályánk is nyitva áll, mindenki nagy örömére! Csapatunk továbbra is változatlan, apró lépésekkel, évről évre próbálunk tovább fejlődni és javítani a pálya minőségét.
 
Versenynaptárunkat mindig nagyon átgondolva állítjuk össze, mivel gyakorlatilag két pályára is koncentrálunk. A korábbi évek tapasztalatai alapján egyre több 18 szakaszos versenyt rendezünk, viszont nem feledkezünk meg azokról a játékosokról sem, akik szívesen játszanak 9 szakaszt.
 
Aki esetleg még nem döntötte el, hogy idén hol vásárol klubtagságot, látogasson el hozzánk, és tapasztalja meg a (Par 36) pálya által nyújtott állandó nyugalmat, valamint a gyakorló (Par 3-as) pályánk is korlátlanul használható, a fedett 18 beállós driving rangen teljesen új labdákkal gyakorolhatnak.
 
A tőlünk megszokott családias hangulattal várjuk régi és leendő klubtagjainkat!”
 
Szezonnyitó Texas Scramble versenykiírása
 
A verseny helye és ideje:
St.Lőrinc Golf Club, 1238.Budapest,XXIII. Szentlőrinci út 19-21.
2019.03.24. vasárnap

A verseny indítása: 
A St.Lőrinc Golf Club 9 szakaszos par 36-os pályáján, standard elütőkről, 13 órától, shot gun indítással, 4 fős flight-okban. 
(Kérjük a versenyzőket, hogy az indításuk előtt legkésőbb fél órával jelentkezzenek a recepción)

Résztvevők:
Versenyre jogosult minden amatőr és profi golfjátékos.
A verseny játékformája: 4fős Texas Scramble (stroke play) 9 szakaszon
A verseny díjazottjai: Bruttó I.hely
Nettó I,II,III
Együttállás esetén a legnehezebb 6,3,2,1 szakasz összeredménye dönt
 
Nevezési díj: 
· St.Lőrinc Golf Club tagjai számára 6700.- Ft
· Más klubok tagjai számára 9700.- Ft
· Juniorok számára 4500.- Ft ,amely tartalmazza a versenyen, valamint a díjátadón való részvételt és az étkezést.
 
Nevezési határidő:
A verseny időpontját megelőző napon 12:00 óráig (2019.03.23 szombat) a klub recepcióján személyesen vagy telefonon. ( 06/1/ 951-31-52, 06/30/299-25-16 )

Versenybizottság: Bartha Ferenc, Bodor Gergely. A versenybizottság döntése végleges, ellene fellebbezésre nincs lehetőség! Versenyfeltételek: A verseny az R&A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség versenyszabályzata, valamint a St. Lőrinc GC. helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre. A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés