„Hideg lesz idén, röpködni fognak a mínuszok!”

Lugosi Tamás felkészülése a 2019-es idényre remekül halad. Február 9-én utazott el Spanyolországba, hogy ideális körülmények között tudjon gyakorolni. A tréningek mellé versenyeket is beiktatott: egy győzelem és egy top10-es helyezés a jelenlegi mérlege.
 
A 2020. évi olimpiai álmokat dédelgető golfozónk Február 15-én begyűjtötte idei első győzelmét egy par 3-as pályán, mögötte legnagyobb örömünkre Morozova Sofya végzett. Majd a Gecko Tour február 18. és 19. között rendezett Westin La Quinta állomásán +6 (+1, +5) együttállásban a 8. helyen zárt. Az EREDMÉNYEKET ITT tekinthetik meg!
Tamás röviden értékelte a tapasztaltakat:
 
“Top 10-es helyezéssel folytattam spanyolországi “versenydömpingemet”. Örülök az eredménynek, mert egyáltalán nem úgy ment a rövidjáték, ahogyan azt szerettem volna és még így is igen jó teljesítményt nyújtottam. Szépen látni, ahogy visszatér a kezembe az érzés. Ha még fejben is sikerül visszaszerezni a tavaly év végi rutinomat, akkor onnan folytathatom az évet ahol tavaly - amikor a legmagasabb szinten játszottam - abbahagytam és onnan fejlődhetek idén tovább.
Hideg lesz idén, röpködni fognak a mínuszok. Köszönöm Timi és Zénó a szurkolást, és hogy kísértetek a kör során!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés