"Felkészülés a javából!"

Sárközi Richárd profi golfedzőnk, két tanítványával vett részt a február 15-17. között rendezett Ciprus Junior Openen. Mint mondta, a bajnokság a 2019-re való felkészülés egyik állomása, amely nagyon tanulságos volt.
 
„A körülmények finoman szólva sem voltak ideálisak. Dagonyázás a javából! A hirtelen lehullott sok eső nagy kihívás elé állította a gyerekeket. Szó se róla, a szervezők mindent megtettek – kezdte értékelését, majd a fia teljesítményéről beszélt.
„Ricsi játékán érződött a szezon eleji forma. Ne felejtsük el, gyakorlatilag 4 hónapja nem volt pályán, csupán az indorrban volt lehetőségünk gyakorolni, pedig a kettő közel sem ugyanaz. Ennek ellenére derekasan helytállt és ha egy kicsit megfontoltabban játszik, akkor a dobogót is elcsíphette volna. A 10. hely azonban jó kezdet a szezonra. A verseny sok mindenre rávilágított, fel tudtuk mérni, hol állunk jelenleg.
 
A távolságai brutálisan megnőttek, a drive-jai például úgy 30 méterrel. Volt olyan szakasz, ahol 300 méterre ütött el. Fő feladatunk, hogy a kezdő ütéseit pontosítsuk, illetve felmérjük a távolságait, amelyek alaposan meghosszabbodtak a télen. Szemmel látható, hogy a fizikális felkészültsége, amelyet Péntek Alexandrával végez, remekül sikerült! Hazamegyünk és folytatjuk a munkát!"
Sárközi a másik tanítványáról sem feledkezett meg:
 
„Potocki Stanislav szintén sok tapasztalattal gazdagodott, neki is sikerült a hcp-je körülit játszania. Egy ütőkészlet csere és egy swing átalakítás van kilátásban még a szezon előtt. Lépésről lépésre haladunk nála is."


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés