Török verseny – a főszervező szemével

Jó hangulat, gyönyörű pályák, remek csapat. Így foglalhatnánk össze Dibusz Lászlóék törökországi túráját. A 12. Komplex Product és Geotech golf kupáról a tábor szervezője adott interjút lapunknak, beszámolt a legfontosabb eseményekről, tapasztalatokról.

HG: Hogyan sikerült a törökországi túra?

- Egyszerűen remek volt, bár gyorsan elrepült ez az egy hét. Mindenki jól érezte magát. Több szempontból is különleges volt: egyrészt, igazi nemzetközi verseny volt 80 játékos részvételével, másrészről, már a 2019-es szabályokkal játszottuk. Érdekes volt látni gyakorlatban ezeknek a reguláknak az alkalmazását. Ebből egy kis diskurzus is kialakult. Maradjunk annyiban, hogy mindannyiunknak szoknunk kell és időt kell adni az átállásra. Dióhéjban elmondhatom, hogy a hét nagyszerű időben és hangulatban telt és kiélezett csatákat hozott. Ami ezen felül jó hír, hogy többen jelezték már, hogy jövőre is jönnek. Ez pedig nagyszerű visszaigazolás számomra.

Nagyon elfáradtam. Starterkodni, bíráskodni és figyelni az legapróbb részletekre is nem egyszerű, de mindent felülmúl az élmény és a sok pozitív visszajelzés.

HG: Ahogy az eredményekből láttuk, szoros volt a küzdelem.

 - Csak úgy izzott a levegő. Mint korábban említettem ez egy komoly verseny, nem edzőtábor. Minden évben tanulnunk valamit és jövőre egy kicsit módosítunk a programon. A csapat, de főleg az egyéni verseny nagyon izgalmas alakult, köszönhetően hogy a három egyéni eredményből a két legjobbat vettük számításba, így az utolsó napon még körülbelül 30-40 játékos reménykedhetett, hogy kiharcolja a kategóriájában az elődöntőbe jutást! A döntő pedig igazi presztízscsatát hozott szinte mindegyik kategóriában. Nagy István, Bognár László és a fiatal Gellér Nóra is nagyot játszott.

Hamarosan pedig megtartjuk a hagyományos díjátadónkat a Sir Lancelotban február 6-án, 19 órakor, ahol értékes díjak találnak gazdára, és egy kis meglepetéssel is készülünk! Azt már most elárulhatom, hogy a 13. Komplex Product és Geotech Golf Kupa nagy durranásnak ígérkezik, új helyszínen. Már most várom a jelentkezéseket!

Dobogósok

A kategória

1 Nagy István (rájátszásban 19. Lyukon)

2. Karvász Tamás

3. Máthé István

 

B kategória

1. Bognár László (rájátszásban 19. Lyuk)

2. Boros Roland

3. Puskás András

 

C kategória

1. Le Huy Toan.

2. Tóth Gábor

3. Kornya László

 

D kategória

1. Luu Manh Hung

2. Gellért Nóra

3. Bíró Géza

 

Videók

Nagy István az „A” kategória győztese

 

Hideg János homokütése


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés