Közel kétszázezer forint a gyerekeknek

A két és fél éve elhunyt MFGSZ alelnök, Hankó Péter jótékonysági tevékenységét viszi tovább a Hangya Peti Szeretetbank, ami a leukémiás gyerekek egészségének és körülményeinek javítását tűzte ki célul. A footgolfosok őszi gyűjtéséből vásárolt tárgyakat szombaton adták át a Démétér Ház lakóinak.

Hankó “Hangya” Peti emlékét és szellemiségét klubja és barátai, játékostársai továbbra is ápolják, Balán Zoltán és Nagy Nixi (kiemelt képen a Hangya szoba előtt) felhívására 198.000 forintot gyűjtöttek (ehhez jött hozzá Hangya volt klubjának, a Milan Footgolfnak az adománya) az utóbbi hetekben a bajnoki fordulókon, hogy a szeretetbank munkáját segítsék és kellemesebbé varázsolják a gyerekek számára a hétköznapokat a kórházban. A szombati átadón Sedlák Gabriella program koordinátor körbevezette a játékosokat az intézményben, miközben munkásságukról mesélt, hogyan is segítik a gyerekeket. Vidám és kevésbé vidám történetek meghallgatása után átadták a befolyt összegből vásárolt tárgyakat.

Az adományozók: Bacskai Bence, Bacskai Panni, Bakó Attila, Bakó-Szántay Gina, Balán Mihály, Balán Zoltán, Balánné Szabó Zsuzsanna, Cziráki Csaba, Czirbus Tamás, Dreilinger Andrea, Dreilinger Nándor, Gelencsér Gábor, Hinora Ferenc, Lengyel Béla, Molnár Attila, Nagy Nixi, Petkov Orsolya, Pusztai Tamás, Ranga László, Vígh Péter, Zalán Adrienne.

Egy biztos, nem ez volt az utolsó footgolfos jótékonysági esemény.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés