Egy lépés előre

Már harmadszorra választották az ’Év Profi Golfozójának’ Lugosi Tamást, aki a többi díjazotthoz hasonlóan, kiemelkedő sportteljesítményével, illetve az egész évben tanúsított példamutató és sportszerű magatartásával érdemelte ki a Magyar Golf Szövetség üveg plakettjét.

HG Mit jelent neked, hogy már sorozatban te nyered el ezt a díjat?

LT Örülök, hogy ismét nekem ítélték oda ezt a rangos elismerést. Ez is bizonyítja, hogy sikeres szezont teljesítettem, sok-sok emlékkel, de ami ennél is fontosabb, rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodhattam, amit jövőre igyekszem kamatoztatni. A következő szezon vízválasztó lesz, hogy tovább élhessem az olimpiai álmaimat. Ennek érdekében a téli felkészülésem már javában zajlik és minden erőmmel azon vagyok, hogy még egy szinttel feljebb léphessek.

HG Hogyan próbálsz jövőre erősebben visszatérni, hiszen a célod kvalifikálni magad egy elit tourra.

LTÜtésátlagban - 2017-hez képest - sikerült megtennem egy lépést előre. Tavaly 73 fölött volt, míg idén ez pontosan 72. A cél, hogy jövőre 71 alá kerüljek! Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a szezon elejétől a végig jó formában legyek. Nem megengedhető, hogy az idényem első fele arra menjen rá, hogy visszazökkenjek a játékba! Elengedhetetlen egy téli, kéthetes spanyolországi edzőtáborozás februárban, vagy márciusban (költsége: 2000 euró). Ennek a megvalósulásához szükségem van szponzorokra, támogatókra.

HG Mi vár rád a holtszezonban?

LT Ilyenkor a fizikum megalapozása és a swing technika átmentése a cél. Heti 4-5 konditermi edzéssel készülök a következő szezonra, Magyarország egyik legjobb fitnesz edzőjének, Francisco Escalanté edzéstervét követve. Közben szimulátorozok és ahogy az idő engedi, kimegyek az Academyra. Terveim között szerepel,- mint már említettem - egy kéthetes edzőtáborozás, versenyekkel összekötve, Spanyolországban. Rajtam nem fog múlni! Motivált vagyok és bízom benne, hogy jövőre nagyot dobbanthatok!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés