Mi a köze a golfnak az ejtőernyőzéshez?

Kiderült, nagyon sok minden. De mi ez a sok minden? Szerencsére van valaki, aki mind a két sport kapcsán közvetlen tapasztalatokkal rendelkezik és a segítségünkre lesz. Magyar Krisztián gyermekkorától kezdve nem a megszokott sportok iránt érdeklődött inkább az extrémhez, a különlegeshez vonzódott.

Gyermek- és fiatal korát Gyulán és Békéscsabán töltötte, ahol a motocross, a salakmotor és az ejtőernyőzés adta magát. A motocrossal indult, de hamar kiderült, hogy neki a motoron a levegőben töltött idő volt a legizgalmasabb, így hamar a Békéscsabai Ejtőernyős Klubban kötött ki. Ekkor kezdődött a hobbiból a sportpályafutás, s ennek köszönhetően később megtörtént az első találkozás a golffal.

 

 

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát!

A kiadvány átvehető szerkesztőségünkben, a 1036 Budapest, Lajos utca 42-es szám alatt munkaidőben, 9-16 óra között. Látogassanak el hozzánk még a héten és szerezzék be karácsony előtt, mert a HG Kincses Kalendáriuma nem hiányozhat egyetlen golfozó fája alól sem!

Az exkluzív évkönyv ára  idén is 3000 Ft, szállítás esetén + postaköltség.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés