Kötél Bence nyerte a finálét

(kép: Tátrai Béla)

Október 20-án véget ért a Zala Springs 5 versenyből álló sorozata, a Race to Zala Spings. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy ranglista pontokért folyt a küzdelem - a tombola fődíjaként, kategóriánként kisorsolt, egy-egy éves tagság a Zala Springs Golf Resort 2019-es szezonjára volt. Különben szinte mindenki nyertes volt, ugyanis a pazar hangulat mellett számos értékes nyeremény talált gazdára.  

A Race to Zala Spings utolsó fordulója Kötél Bence (75) győzelmével zárult Bertényi Bence (79), és Meznerics Gergő (80) előtt.   Bruttó mellett nettóban is értékelték a játékosokat, ahol a legjobb hármat díjazták. A Férfiak „A” kategóriájában Tuba Péter győzött, Elter Róbertet és Toma Imrét megelőzve, míg a „B” mezőnyben Hoffmann Péter, Szigeti Lajos, Váthy Zoltán végzett az első három helyen. A nőknél pedig dr. Erdei Éva, Gárdos Zsuzsanna, Movik Gabriella volt a sorrend. A szenioroknál Szekeres József végzett az élen Cseh-Németh István és Csizmadia János előtt, míg a legfiatalabbaknál (Junior) Hoffmann Annamária, Szabó Dominik, Bertényi Bence érdemelt tapsot a teljesítményéért.

A nap legjobban várt pillanata a sorsolás volt, amikor a kategóriánkénti 2019. évi tagságot bízták a szerencsére. A nyertesek: Huszti György, Rozman Péter, Lu Henry, Harmadás Anna, Gárdos Zsuzsanna, Kisfali János László.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés