Rózsa Csilla megcsinálta!

Lajtai-Rózsa Csilla sikerétől hangos a hazai golfélet, hiszen bravúrt elérve a T4. helyen zárta a floridai Venice-ben tartott LPGA (stage 2) kvalifikációt, amivel újabb hatalmas lépést tett a világ legnívósabb női sorozata, az LPGA Tour tagsága felé. A hazai golfszeretők egy emberként szurkoltak Csicsinek és a magyar bajnokkal együtt már alig várják az október 30. és november 3. között megrendezendő Pinehurst-i finálét!

Profi golfozónőnk 193 induló közül végzett az igen előkelő T4. pozícióban. A négy körön át tartó kvalifikációs versenyt 281-es összesített eredménnyel zárta. A magyar golfozó az első napon 71, a második körben 71, a harmadikon 70, míg az utolsó napon 69 ütéses kört teljesített. Összesített -7-es score-jával mindössze 3 ütésre maradt el az első helytől. Csicsi ezzel a teljesítményével - a tavalyi évhez hasonlóan - ott lesz döntőben és küzdhet a 2019-es LPGA kártyáért.

Bajnoknőnk magától értetődően nagy boldog volt és motiváltan várja a végső állomást:

„Ezzel a kvalifikáció második körét is sikeresen teljesítettük! Nem is lehetnék hálásabb mindazért a támogatásért, amit kaptam a héten! Az én csodálatos befogadó családom, a caddym, aki igaz barátként jött és mellém állt, amikor szükségem volt támaszra.

Szívvel-lélekkel imádom a munkámat, de a jó játék vagy a gyönyörű pályák, semmik azokhoz a barátságokhoz képest, amiket az utam során kötök.

Még két hét van hátra és nem is lehetnék izgatottabb! Pinehurst, itt jövünk!”

 

Az EREDMÉNYEKET ITT tekintheti meg!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés