Egy hétvége, a koraszülöttek megsegítésére

Összesen 3640 euró gyűlt össze az alapítványnak

Megható összefogásnak lehettünk tanúi az Első Magyar Golf Fesztiválon, Zalacsányban. Az eseményre főként a golf sporthoz közel állókat várták. Első alkalommal tartották meg ezt a rendezvényt, mely jótékonysági célokat szolgált, az adományokat egy koraszülöttekkel foglalkozó alapítványnak adták. A részletekről Gschwendtner Sonja, a Zala Springs klubigazgató-helyettese számolt be lapunknak.

„Hagyományteremtő céllal rendeztük meg szeptember 21-23. között az Első Zala Springs Adománygyűjtő Golf Fesztivált. Az esemény fő üzenete, a Koraszülött mentő és Gyermek intenzív Alapítvány támogatása volt. E karitatív cél köré épült fel a hétvége programja: golfversenyek, Lokal Market, csendes jótékonysági aukció, melynek keretében egy Henrik Stenson által aláírt sapkára és Sckore kártya tartóra, egy golfhétvégére Csehországban, egy golf hétvégére a Zala Springsben és értékes tárgyakra lehet licitálni.

 A bevételek nagy részét az alapítványnak ajánlottuk fel. Összesen 3640 euró gyűlt össze.

Rengeteg motivációt ad nekünk, hogy egy ilyen nemes ügyért ilyen sokan eljöttek és adományaikkal támogathattuk a koraszülötteket. A hétvége legszebb és legmeghatóbb pillanatai azok voltak, amikor az alapítványi gyerekek kis műsort adva fejezték ki köszönetüket a sok szeretetért és a támogatásért. Mondanom sem kell, hogy azonnal belopták magukat a résztvevők szívébe. Jövőre ismét megrendezzük az eseményt, még szélesebb körben. Sikeresen és igazi klubhangulatban telt a hétvége” – nyilatkozta Gschwendtner Sonja, aki elárulta, hogy a Zala Springs csapata – Turkovics Ilona, Huszti György, Tüdő László, Tóth János, Ifj. Tóth János, Dóka Ágoston – lelkesen készül az október 6-7. között rendezendő Magyar Klubcsapat Bajnokságra. Ranglista versenyüket pedig október 20-án, szombaton tartják.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2020-07-01
2
6
12
13
15
Dátum : 2020-07-15
16
20
21
22
Dátum : 2020-07-22
23
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés