Igazi díjeső várható Kisorosziban

Sárközi Richard profi golfedzőnk, versenyt szervez. 2016-os megmérettetése után megígérte, lesz folytatás. Az idő elérkezett és szombaton újra életre kel a GolfMaster Cup Kisorosziban.

Fergeteges hangulat, értékes díjak, melyek összértéke meghaladja az 1 millió forintot: trolley, hosszúhétvége hotelben, női elegáns cipők, álomautók hosszúhétvégére, napszemüveg, ajándékcsomag, gyönyörű kupák várják gazdáikat. Jól hangzik ugye?  Nem csak a már versenyző golfozók, hanem a golfban még nem elég gyakorlott játékosok igényeit is kielégíti a verseny, hiszen kezdő kategóriákat is indítanak a versenyen a junioroknak és a felnőtteknek egyaránt. Ők 9 szakaszon játszanak, a már haladó golfozók pedig 18 szakaszon mérik össze tudásukat. Kiegészítő játékként, pedig Longest Drive (férfi, női) és Nearest to the Pin is lesz szintén nívós díjakért.

A jelentkezéseket a Magyar Golf Club recepcióján, e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és a telefonon (+26 592 020) várják!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés