Sátori duplázott Hencsén

(Kép: Facebook/Sátori Ferenc)

A nyári megmérettetés után szeptember 23-án, vasárnap, újra összecsaptak a ranglista pontvadászok Hencsén. A résztvevők nagyon boldogok voltak, hogy a gyönyörű környezetben elhelyezkedő pályán játszhattak a régi szép időket idézve.

A verseny 9 órakor kezdődött 3 fős flight-okban, az 1-es és a 10-es elütőről. A vasárnapi versengést szoros csatában Sátori Ferenc nyerte Koller György és az újdonsült mid-amatőr bajnoknő, Batta Krisztina előtt. A bruttó mellett nettóban is értékelték a versenyzőket, akik közül a három legjobbat díjazták. A férfiak A kategóriájában Koller György győzött Gürtler Miklóst és Huszti Györgyöt megelőzve, míg a B mezőnyben Kócs Olivér diadalmaskodott Rozman Péter és Vati András felett. A nőknél Movik Gabriella, Batta Krisztina és Kocsis Réka volt a sorrend. A szenioroknál Turkovics Ica nyert, a második Kisfali János, míg a harmadik Szabó János lett. A legfiatalabbaknál Horváth Erik győzött.

Emellett a Longest Drive és a Nearest to the Pin díjakat is kiosztották, a longest-et Kocsis Réka, míg a nearest-et Sátori Ferenc nyerte.

Bruttó I.

Sátori Ferenc

 

Férfi A Nettó

Koller György

Gürtler Miklós

Huszti György

 
Férfi B Nettó

Kócs Olivér

Rozman Péter

Vati András              

 
Nők Nettó

Movik Gabriella

Batta Krisztina

Kocsis Réka

 
Szenior Nettó

Turkovics Ilona

Kisfali János

Szabó János

 
Junior Nettó

Horváth Erik

 
Longest Drive

Kocsis Réka

 
Nearest to the Pin

Sátori Ferenc

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés