GCT: Fény derült a legjobbakra

Kovács Titusz nyerte a GCT Tour Balatonudvariban rendezett Fináléját. A többszörös szenior bajnok duplán örülhetett, ugyanis győzelmével a sorozat bruttó első helyét is besöpörte.

Az időjárás a játéknap elején némileg ráijesztett a játékosokra – orkán erejű szél, csepergő eső -, ám később jobbra fordult az idő, így zavartalanul küzdhettek résztvevők a nagyszerű GCT díjakért. A verseny dudaszóval és dobpergéssel kezdődött.

Különleges alkalom volt a szombat, ugyanis a forduló végén fény derült a GCT Tour nyerteseire. 2018-ban Bruttóban, Kovács Titusz, Koplányi Tibor és Horváth Joe voltak a legjobbak.

A felnőttek „A” kategóriájában Nguyen Luu Lan Hoa, Toma Imre, Hideg János, lett az első három sorrendje. A „B” kategóriában pedig Nagy Tamás, Némethné Kovács Veronika, Molnár Szabolcs érdemelt tapsot teljesítményéért.

A szenioroknál is két kategóriát értékeltek. Aszenior „A” mezőnyben Sándor Lajos győzött, Koplányi Tibort és Kovácsné Földesi Katalint megelőzve, míg a „B” mezőnyben dr. Kománovics Ibolya diadalmaskodott, dr. Kovács Hedvig, Keenan Sweeney Susan előtt.

A profiknál Tóbiás Zsolt, Kuti Gábor, Brúder Balázs lett a sorrend.  

A győztesek dominikai versenyt nyertek!

A részletes eredményeket, a kiegészítő játékokkal együtt ITT TEKINTHETIK MEG!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés