A lehetőség megvolt, de a hatodik helyen végeztünk

Hahn: Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával!

(kép: Yulia Stepanova)

Az elmúlt évek legjobb helyezését érte el a magyar junior válogatott fiú „szekciójának” hat tagja a hazai rendezésű (Máriavölgy) Divízió II-es Fiú Csapat Európa-bajnokságon. A debütánsokat is felvonultató nemzeti együttes helyosztóban (stroke play) a 7., míg a match play-ben a lengyeleket legyőzve, ám a szlovénoktól szoros csatában kikapva, egy helyet feljebb lépve, a 6. helyen zárt. A szövetségi kapitány elégedett a látottakkal és úgy érzi, a következő év lehet, a mi évünk!

„Büszke vagyok a srácokra, akik ma is mindent megtettek. Sokáig vezettünk a szlovénok ellen, ám a végére fejben elfáradtunk, így 3:2-re nyert az ellenfél. Próbáltunk egy váratlant is húzni. Párosunkat Greff Bálint és Somogyi Bence alkotta, ami be is jött, így hozták a pontot, akárcsak Sárközi Ricsi, aki egy újabb párharcot nyert meg. A többieknek azonban nem jött ki jól a végjáték. Závaczki Bálint, Kemény Kevin és Fülöp Gergő is jó játékkal kapott ki.

Összegezve, elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, egymást segítették, motiválták a torna során. Ez ígéretes társaság, s még néhány jó játékossal kiegészülve nagyot dobhatnak a következő évben!”

Az EREDMÉNYEKET ITT tekintheti meg!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
8
10
Dátum : 2020-06-10
11
12
15
17
Dátum : 2020-06-17
18
21
22
24
Dátum : 2020-06-24
25
29


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés