Nyári végszó: Megjelent a Hungarian Golf Magazin!

Letelt a szezon nagyobb része és örüljünk, ha van még két hónapunk az idényből. Az ősz egyben a golfszezon végét is jelenti. Még mielőtt végleg elengednénk, tekintsünk vissza egy kicsit, hogyan is zajlott a főszezon, ahol a klubok csúcson üzemeltek, egymást érték a rangosabbnál rangosabb megmérettetések. Mi valamennyi eseményen jelen voltunk, a partvonalról figyeltük a történéseket.

 

 

Történelmi pillanatnak is szemtanúi lehettünk, ugyanis az ESGA Szenior Európa Bajnokságon a szövetségi kapitány, Jakobi László révén ismét dobogóra állhattunk. Élete formájában játszva, a második helyen végzett.

Juniorjaink sem maradtak adósok a jó teljesítménnyel, hiszen egy-egy európai tornán már megmutatták oroszlánkörmeiket, és a nemzetközi versenyekről visszatérve a hazai bajnokságokon is nagyszerű eredményeket értek el. Kiemelendő Závaczki Bálint és Kötél Bence teljesítménye, akik eredményes játékuknak köszönhetően, már pluszos hcp-sek lettek. Velük kapcsolatban az a kérdés, hogy melyikük akar majd a profi játékosok útjára lépni a jövőben?

Apropó profik! Július 30. és augusztus 1. között rendezték meg a 2018-as Profi Országos Bajnokságot, amely ismét Palanszki Benjámin győzelmével zárult, így 2014, 2015 és 2017 után megint felülhetett a profik trónjára. Eközben Lajtai-Rózsa Csilla a világ másik felén remek nyári szezont futott. Exkluzív interjúnk keretében legfrissebb élményeiről, tapasztalatairól és céljairól beszélt. Mint mondta, remekül érzi magát a bőrében, ami a pályán mutatott játékában is visszaköszön. 

Ha tovább lapoznak, közelebbről megismerkedhetnek a Smasher Training vezetőivel, Francisco Escalante-val és Vigh Alexandrával, akik nem csak az edzőteremben, de a magánéletben is párt alkotnak. Emellett természetesen még sok-sok érdekesség várja a Kedves Olvasót!

Ne feledjék:ha naponta friss hírekre éheznek, és szeretnének tájékozódni az aktuális versenyekről, akkor látogassanak el minden nap a www.hungariangolf.hu oldalra, vagy kövessenek minket a facebookon, illetve az instagramon.

Jó olvasást kívánunk!

 

A magazint ITT ÉRHETI EL!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés