Születésnapi ranglista verseny az Old Lake-ben!

Jeles dátumhoz érkezett Magyarország egyik legrégebbi golfklubja, a tatai Old Lake, ugyanis 20 éve, 1998-ban nyitotta meg "kapuit". Ráadásul alapítója, dr. Bábos János szintén kerek születésnapot ünnepel: a napokban töltötte be 70. életévét. Ezért különleges, igazi sportértékű ranglista versennyel készülnek szeptember 22-én (szombat), ahol a jeles szponzorok által felajánlott díjak is hűen tükrözik majd a jubileumi évfordulót. A fődíj is önmagáért beszél, ugyanis a résztvevők között 2 éjszakás szállást sorsolnak ki a szerelem városába, Párizsba, a Novotel Paris Créteil Le Lac –ba. Ünnepeljünk együtt az Old Lake-en, szombaton. Jelentkezni péntek 14:00-ig lehet, a következő telefonszámokon (+36-34-587-620, 06-30-74-72-703), valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Íme, a klub által kiadott felhívás:

Kedves Klubtagjaink, Golfozó Barátaink!

 

Szeptember 22-én, szombatonlesz a klubunk megnyitásának 20. évfordulójára szervezett, Old Lake 20’ Jubileumi Ranglistaverseny, régi partnerünk a győri Borpont Kft. támogatásával.

Szponzorunk a verseny minden díjazottjának kiváló borokat ajándékoz, amelyeket kifejezetten a jubileumi alkalomra készített emlékdobozokba csomagolva adunk át a győzteseknek.

A Borpont nemcsak a legjobbakat ajándékozza meg, ugyanis délután 14 órától a klubházban borkóstolót tartunk valamennyi résztvevőnek.

Az esemény társszponzorai a Segafredoés aCarlsberg,versenyzőink egész napos kávé és sör “ellátásáról” gondoskodik.

Averseny valamennyi résztvevője között kisorsoljuk  - klubunk egyik régi partnere - a Novotel Hotels & Resorts által felajánlott díjat: 2 éj szállást, a párizsi  Novotel Paris Créteil Le Lac –ban.

VERSENYKIÍRÁS ITT

Várunk mindenkit szeretettel!

Tata, Remeteség 2018. szeptember 14.

                                                                                                                             dr. Bábos Réka

                                                                                                                             Klubigazgató

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés