Elérkezett az idő: „A kiegyensúlyozottság a kulcs!”

Újra profijaink a célkeresztben. Magyar szempontból nagyon fontos versenyek következnek. Baldauf Matyi után, ezúttal Palanszki Benjáminon és Lugosi Tamáson a sor az European Tour Q-School-on. A kvalifikációt szeptember 18-21. között, az ausztriai GolfClub Schloss Ebreichsdorf pályáján rendezik.

Az olimpiai keret két férfi tagjának nincs könnyű dolga. Ahogy Baldauf Matyi németországi versenyén is láthattuk, a sikeres továbblépéshez (Stage 2) kiegyensúlyozott játékra van szükség. Lugosi Tamás pozitívan tekint az előtte álló napokra.

„Nagyszerű formában érzem magam és jó emlékeket őrzök a tavalyi kvalifikációról, amelyet szintén ezen a pályán rendeztek. Akkor néhány ütés hiányzott, de a -3-as összesített eredmény jó érzéssel tölt el. Kulcsfontosságú lesz a stratégia, a megfelelő ütőválasztás. Sokat gyakoroltam a rövidjátékomat, ami a score-t hozza, emellett a pontos kezdőütés is nagy jelentőséggel bír a szűk, kanyargós erdős szakaszok miatt.

Úgy érzem, nem csak technikailag, de mentálisan is felkészültem. Vagy 100x körbejátszottam már fejben a pályát. Higgadt, kiegyensúlyozott játékra lesz szükség. Remélem, minden adott, hogy egy jó versenyt teljesítsek!”

 

I. napi STARTLISTA ITT!

Az EREDMÉNYEKET ITT követhetik!

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés