Elstartolt a telt házas Mid-Am Bajnokság

(kép Facebook / Gal Jos)

Pénteken elkezdődött a 30 éven felüli golfozók nemzetközi bajnoksága Zalacsányban, a 18 szakaszos Zala Springs-i pályán. Az elütőhöz álló 144 játékos – a tavalyi évvel ellentétben - gyönyörű szép napsütéses időben teljesítette a torna első 18 szakaszát, hamisítatlan hangulatban. A színes, több kiváló játékost is felvonultató mezőnyben egyelőre a külföldiek viszik a prímet, ám honfitársaink közül többen is felvették a kesztyűt riválisaikkal. A játék után pedig a kuriózumnak számító klubházban és annak teraszán beszélgetéssel, igazi klubélettel zárták a napot a résztvevők.

Nemzetközi bajnokság

A 122 főt számláló férfi mezőnyben White Aaron magabiztosan vezet even par-t játszva, Vucemil Josipot (76) megelőzve. Az élmezőny nagyon sűrű, nüánsznyi, vagy még annyi sem választja el a játékosokat. A harmadik helyen például négyes együttállás van, Stangl Gerald, Rautnig Dieter, Arntz Martin és Angkawidjaja Tino között 77-es eredménnyel. Hetedik helyen végzett az első körben a címvédő osztrák Prem Franz (78), akiről tavaly megtanultuk, nem szabad leírni, ugyanis 2017-ben egy szenzációs utolsó napnak köszönhetően nyerte meg a nemzetközi kategóriát. Legeredményesebb honfitársaink együttállásban a 9. helyen állnak, Zilahy Csaba és Krämer András személyében 79-et ütve. Mögöttük közvetlenül a 2018-as magyar szenior bajnok, Horváth Joe (80) és Rádonyi Kristóf (80) következik.

A további NYÍLT EREDMÉNYEK ITT olvashatóak!

 

A nőknél esélyeshez méltóan Bielik Zuzana vezet 74-et ütve, ám ott van a sarkában Batta Krisztina (79), többszörös magyar bajnoknőnk, aki ígéretéhez híven odatette magát. Nem titkolt célja, hogy utolsó mid-amatőr évében maradandót alkosson. Turkovics Ica egyik kedvenc pályáján pedig 82-vel kezdte a tornát. Szintén a nevezettek között üdvözölhettük sokszoros bajnokunkat, Kocsis Rékát is, aki 84-es ütésszámmal teljesítette az első kört.

A további NYÍLT EREDMÉNYEK ITT olvashatóak!

Hazai bajnokság

Ahogy az a fentiekből kiderült nagyon szoros a csata. A magyar férfi mezőnyben a címvédő Zilahy Csaba (79) Krämer Andrással (79) osztozva vezet, míg a harmadik helyen a regnáló szenior bajnok, Horváth Joe áll (80) Rádonyi Kristóffal holtversenyben.

A Top 10 további sorrendje:

5. Koppány Krisztián (81), T6. Magyar Krisztián (82), T6. Dóka Ágoston (82), 8. Bakonyi Zoltán (83), T9. dr. Takács János, T9. Kokol Ferenc (84)

A hazai bajnokság EREDMÉNYEI ITT!

A nőknél Batta Krisztina (79) vezet három ütéssel Turkovics Ica (82) előtt. A harmadik helyen Kocsis Réka (84) áll holtversenyben Dung Hoang Thu-val (84).

A Top 10 további sorrendje:

5. Sándor Virág (85), 6. dr. Kárpáti Szilvia (90), 7. dr. Erdei Éva (91), 8. Thu Huong Luu Thi (94), 9. Kecskés Kornélia (95), 10. Kovácsné Földesi Katalin (96)

A hazai bajnokság teljes EREDMÉNYSORA ITT!

Szombaton az első naphoz hasonló felállásban indulnak a flightok két tee-ről, 7:30-as kezdéssel. Jó játékot kívánunk a résztvevőknek!

A STARTLISTA ITT!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés