„Csak semmi pánik!”

Baldauf Mátyás útban a CUT-ba!

Profi golfozónk a második körét is befejezte a németországi European Tour kvalifikáción (Stage 1). A magyar játékos az első napi 70-es (-2) kör után, szerdán 75 (+3) ütésből teljesítette a Fleesensee Golf Club par 72-es pályáját, Matyi maga sem érti, mi történt pontosan, de lépésről lépésre halad. Elsődleges cél, hogy megugorja a felezést (csütörtökön húzzák, a szerk.) és utána lehet tovább álmodni. A legjobb 15 jut a European Tour Stage 2-be a verseny végén.

-2-es első fordulós eredménye után, a torna egyetlen magyar játékosa a 10-es szakaszon kezdte meg a második napot, amely a vártnál nehezebbre sikeredett.

 „Ma valahogy a szokásosnál is feszültebb voltam. Az elején még egyben tudtam tartani a dolgot, hiszen az első kilencet even par-ra mentettem. A pálya első fele pedig maga volt a hullámvasút. Ma még pluszban az eső is esett, fújt a szél, meg voltak még külső tényezők is melyek befolyásoltak. Ma valahogy egyszerűen nem akart összejönni, pedig becsülettel küzdöttem. A CUT-ot holnap húzzák és belül vagyok, így nincs semmi veszve! A top 15 karnyújtásnyira van (3 ütés), ami a Stage 2 miatt létfontosságú. Holnap megpróbálok felzárkózni az élmezőnyhöz, hogy a negyedik napot pozitív energiákkal tudjam kezdeni.”

Az EREDMÉNYEKET ITT tekinthetik meg!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés