Előremutató nemzetközi győzelem

Sándor Virág is ott lesz a hétvégén Zalacsányban rendezendő Mid-Amatőr Bajnokságon. Felkészülésként pedig Szerbiában állt az elütőre. A főpróba nem is sikerülhetett volna jobban, ugyanis ő lett a női mezőny győztese a Golf Klub Beograd pályán rendezett Szerb Mid-Amatőr bajnokságon.

HG Gratulálunk! Magabiztosan nyerted a kétnapos tornát. Hogyan érezted magad barátnőddel, Kiss Ágival, aki caddyként segített neked?

- Nagyon jól éreztük magunkat. Örültem, hogy Ági eljött velem, mindig jól tudunk együttműködni a pályán. A szervezők mindent megtettek, hogy a verseny zökkenőmentesen bonyolódjon.

HG Gondolom, a győzelemnek hála, magabiztosan várhatod a hétvégi, immáron Magyar Mid-Amatőr Bajnokságot. Milyen elvárásokkal vágsz neki a versenynek?

- Sikerélménynek és tapasztalatszerzésnek nagyon jó volt ez a külföldi verseny, örülök, hogy belevágtunk. A Magyar Mid-Amatőr Bajnokságon azt szeretném, ha sikerülne mindegyik nap azonos ütésszámmal lejönnöm a pályáról. Ennek a kulcsa a stabil játék, amiben sokat fejlődtem az elmúlt időszakban. Úgy érzem, ha tudnám hozni a szerbiai formám, ahol az első nap 87-et a második nap 89-et játszottam, akkor elégedett lennék.

Nem biztos, hogy Ági ráér, (bár nagyon szeretném), de caddym biztos, hogy lesz a családomból.

 

A Szerb Mid-Amatőrt EREDMÉNYEIT ITT tekintheti meg!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés