Következik a Bajnokok Tornája – II. Szenior Tizenkettek versenye!

A 2018-as évben az alábbi játékosok vívták ki az indulási jogot a Szenior Férfiak Bajnokok Tornájára:

Horváth József, Kovács Titusz, Gratzl Ferenc, Darázs Attila, Nagy István, Dibusz László, Dr. Horváth Péter, Dr. Takács János, Jakobi László, Koplányi Tibor, Molnár Mihály és Malatyinszki Tamás. Ha valaki lemondja a versenyt, akkor a tartalékok közül lép előre a ranglista következő játékosa.

 

Időpont: 2018. szeptember 12. (szerda), 12 óra
Helyszín: Old Lake Golf Club, Tata-Remeteségpusztai pályája

Rendező: Magyar Senior Golfozók Társasága

A verseny formája: Egyéni stroke play

 

Ezzel a versennyel egyidőben rendezzük meg rendkívüli díjazással a Szenior 12-ek versenyét is, melyen nők és férfiak közösen indulhatnak.

 

Díjak:

A Szenior Férfiak Bajnokok Tornájának győztesei: Bruttó 1-2-3. helyezett

A Szenior Tizenkettek Bajnokságának győztesei (férfiak és nők közös versenye): Nettó 1-2-3. helyezett

A legjobb 12 versenyző mindegyike 6.000 Ft értékű ajándékcsomagot nyer a Jakobi Koncert Kft. támogatásával

További díjak: Longest drive az 5-ös, 9-es, 15-ös és 18-as szakaszon

Nearest to the pin: Minden szakaszon (1.,2. vagy 3. ütéssel)


A nevezési díj: 4.000 Ft és 7.500 Ft greenfee

(A Bajnokok Tornájának résztvevői és az Old Lake Golf Klub tagjai ingyenes greenfee-vel játszanak az Old Lake Golf Klub támogatásával.)

Nevezés: szeptember 10. (hétfő) 18 óráig a klub recepcióján – Tel/Fax: 06-34-587-620,               E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen

 

A Bajnokok Tornája – II. Szenior Tizenkettek Golfbajnokságon a különböző szakaszok nyertesei 2-2 greenfee-vouchert nyernek a Balaton Golf Club (Balatonudvari), a Magyar Golf Club (Kisoroszi), a Pannonia Golf & Country Club (Máriavölgy), a Zala Springs Golf Resort (Zalacsány) és a Golf Academy (Budapest) golfpályák támogatásával, valamint 3 greenfee-vouchert az Old Lake Golf Klub támogatásával. A golfklubok támogatását valamennyi szenior golfjátékos nevében ezúton is köszönjük.

További díjak: 3 szarvas kolbász és 3 üveg pálinka (Koplányi Tibor felajánlása)

Koncertjegyek Ránki Dezső, Vigh Andrea, Piotr Anderszewski és Balázs János zongoraestjeire a Müpába és a Zeneakadémia Nagytermébe (Jakobi Koncert Kft.)

A versenyig további díjak felajánlását várjuk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés