Jaczkovics Emma és Bertényi Bence voltak a legjobbak

A Balaton Golf pályája adott otthont az Országos Junior Tour 9., utolsó előtti állomásának. A verseny jó hangulatban és gördülékenyen zajlott közel 60 résztvevővel. Külön eredményhirdetést is tartottak a beérkezőknek, hogy elkerüljék a várakozást, ami pozitív visszhangot is kapott. Emellett a szervezők jópofa ajándékokkal kedveskedtek a fiataloknak.

Elsőként az U10-esek értek be. Ők a pálya második felén teljesítették az előírt 9 szakaszos versenyüket. Az indulók egytől egyig golflabdával és oklevéllel gazdagodtak, míg közülük a legjobbak logós sapkát is vittek haza.

U10 Lány: Szverle Enikő (53), Fedeli Grace (54), Grigalek Maja (55) 

U10 Fiú: Zala-Kovács Péter (44), Garcon Nathan (48), Tamási András István (53)

 

                                                                                                                               

A beérkezésüket követően az U14-U18-as korcsoportok eredményhirdetése következett. A nap legjobbja Bertényi Bence volt, aki even par-ral (72 ütés) kiemelkedett a mezőnyből, így magától értetődően besöpörte a bruttó fiú díjat. A lányok mezőnyében Jaczkovics Emma győzött szoros csatában 82-t ütve. Ők a Balatoni Bob által felajánlott vouchert, valamint a Völgyikút Ház Veszprém bowling ajándékutalványát nyerték. Sőt néhány voucher sorsolás útján is gazdára talált az indulók között.

Bruttó (U14-U18)

Fiú: Bertényi Bence (72)

Lány: Jaczkovics Emma (82)

 

További eredmények a korcsoportokban

U14 Lány: Jaczkovics Emma (82), Berkenyei Daniella (83), Szántó Sára (88)

U14 Fiú: Bertényi Bence (72), Benzsay Zsombor (83), Vu Péter (84)

U16 Lány: Lehoczky Fanni (85)

U16 Fiú: Sárközi Ricsi (82), Benke Ákos (90), Carroll Benjamin (94)

U18 Fiú: Oláh Bence (84), Vaszkó Zsombor (96)

 

 

Legvégül a „B” kategória játékosai értek be. A 12 évesek hősiesen megküzdöttek a 18 lyukkal, többen korukat meghazudtolva játszottak. Az Academy Golf és a Balaton Golf játékosa, Zsimán Lebovics Zénó nyert a fiúknál 76-tal, míg a lányok közül a Highland színeiben induló Grigalek Lili nyert. Ők az „A” kategóriához hasonlóan a Balatoni Bob által felajánlott vouchert, valamint a Völgyikút Ház Veszprém bowling ajándékutalványát nyerték.

 

U12 Lány: Grigalek Lili (101), Tamási Anna Mária (103), Sárközi Lara Petra (106)

U12 Fiú: Zsimán Lebovics Zénó (76), Kovács Gergő (85), Ádány Lóránt  (89)

 

A forduló teljes eredménysorát a PC Caddie oldalán tekinthetik meg!

Az Országos Junior Tour záró fordulóját még ebben a hónapban, szeptember 23-án rendezik meg a kisoroszi Magyar Golf Clubban.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés